A 'LATE MOTIV'

El monòleg de Berto Romero després de l'1-O a Catalunya es viralitza

Sense esmentar-los, l'humorista equipara Rajoy i Puigdemont amb dos nens petits que es barallen

latemotiv

latemotiv

1
Es llegeix en minuts

Amb el títol de 'Baralles de nens', Berto Romero va protagonitzar ahir a la nit al programa 'Late Motiv' un monòleg que s'ha viralitzat. Sense esmentar en cap moment ni el conflicte català, ni la violència policial de l'1-O, ni Mariano Rajoy ni Carles Puigdemont, Romero va equiparar la situació que viu el país amb dos nens petits que es barallen. Els "jo no", "tu sí", "perquè jo no", "perquè tu sí", sense cap argument més, que tan sovint utilitzen els nens petits en les seves discussions quotidianes, li van servir a l'humorista per retratar el diàleg de sords entre el Govern espanyol i la Generalitat. I no només això, sinó que va lamentar que la manera com els pares gestionen conflictes a casa, ensenyant als nens a respectar-se, a parlar per trobar solucions, "no val fora de casa".

Notícies relacionades

El monòleg, emès poc després del discurs del Rei, ha sigut molt aplaudit a les xarxes socials, començant per Jordi Évole, que l'ha qualificat "del millor discurs de la nit", o Ana Pastor. 

Altres tuiters també han compartit aquesta opinió. "Millor discurs que el del Rei", "gràcies per l'humor", "l'haurien de passar al Congrés" són alguns de les reaccions al monòleg de Berto Romero.