Popular festa de Bunyol

La jove que buscava la seva doble de la Tomatina la troba després de 5 anys de recerca

La madrilenya que buscava una noia amb una semblança "impressionant" a ella anuncia que l'ha trobat

414629 3596667588199 1162660734 o

414629 3596667588199 1162660734 o

2
Es llegeix en minuts

La recerca d'una jove madrilenya de la seva doble s'ha acabat. Eva Casado, que feia cinc anys que intentava trobar una noia amb una semblança "impressionant" a ella, ha comunicat que "per fi" l'ha trobat. L'Eva buscava pistes sobre la seva doble des del 2012, amb Facebook com a eina clau de la cerca. Fins que aquest any la xarxa s'ha bolcat a recolzar la seva investigació compartint la seva història. I és per Facebook que van connectar l'Eva i la seva doble, ha explicat en una nota a la seva pàgina. La jove madrilenya agraeix a les "85.000 persones que han compartit" la seva causa, així com als mitjans que se n'han fet ressò. 

La història va començar el 2012, quan un cosí de l'Eva li va mostrar una fotografia que il·lustrava un reportatge sobre la Tomatina que apareixia en una revista mexicana. A la imatge hi surt l'Eva, va pensar el seu cosí. Però no, era la seva doble. L'Eva no havia anat a la popular festa de Bunyol (al País Valencià) el 2010 -any en què s'havia capturat la imatge-. La semblança de les noies era tanta que l'Eva, fotògrafa de professió, va decidir fer un muntatge amb la que va batejar com 'la noia de la Tomatina' i ella, i va començar la cerca publicant un post a Facebook. "El meu altre jo en un món paral·lel", definia l'Eva sobre el seu semblant. De fet, la semblança era tanta que la jove madrilenya insinuava la possibilitat que fossin bessones.

La noia de la Tomatina viu a Miami  

Notícies relacionades

Ara, cinc anys després que iniciés la recerca, 'la noia de la Tomatina' ha aparegut. L'Eva explica que "al contrari del que pensàvem, no viu a València ni és espanyola". 'La noia de la Tomatina' viu a Miami (EUA). "Aquesta història li ha semblat tan sorprenent com a mi. De fet, quan ha vist la foto, s'ha quedat tan atònita com em vaig quedar jo en el moment que la vaig descobrir", explica l'Eva.

La jove madrilenya ha explicat que la seva doble s'ha posat en contacte amb ella a través de Facebook i que li ha enviat fotos de quan va estar a la Tomatina -algunes de les quals ha compartit a la xarxa social-, a més d'un text en què "mostrava la seva sorpresa per la semblança". L'Eva acaba la carta agraint de nou la mobilització de la gent i celebrant una "nova amistat".