Set aplicacions per organitzar millor les vacances

El telèfon mòbil permet decidir el millor transport per viatjar, què s'ha de portar a la maleta i què es pot fer al lloc de destí

39488508 60-1

39488508 60-1

2
Es llegeix en minuts

Acostumats a una organització tradicional, podem arribar a perdre molt temps preparant les vacances. Decidir el transport, què hem de portar a la maleta i què farem al lloc de destí poden ser reptes que enterboleixin els dies de descans. Afortunadament, els últims temps han nascut moltes aplicacions per solucionar cada minúscul detall. Des de Neffos, la marca de smartphones de TP-Link, han recopilat les set aplicacions més útils per a aquest estiu.

1. GOPILI 3El primer a l’organitzar qualsevol viatge o escapada és triar el transport. I per a això s’han de comparar preus d’autobusos, trens, avions... a la recerca de la millor opció. A part del transport tradicional, Gopili ofereix l’opció d’optar pel transport col·laboratiu (BlaBlaCar i Amovens). Des de la mateixa aplicació, es poden veure les diferents possibilitats amb els seus preus i escollir de manera ràpida i senzilla.

2. PACKPOINT 3Arriba el moment de fer la maleta i els mateixos problemes: ¿quanta roba necessito?, ¿se m’oblida alguna cosa important? Aquesta aplicació recomana que peces de roba i gadgets portin a la base al destí escollit i la durada del viatge. És molt útil per estalviar temps en la preparació i portar només el que realment és necessari.

3. WINDGURÚ 3Per als amants de la platja, del surf, del busseig o de la navegació, aquesta aplicació és imprescindible. Permet saber, en tot moment, la temperatura, la velocitat i la direcció del vent, les platges amb un onatge amb l’especificació de l’altura, les probabilitats de precipitacions, etcètera.

4. UVLEANS 3Durant l’estiu, s’està més exposat als raigs del sol. Aquesta aplicació permet prevenir el mal a la pell. Tot just descarregar-la,hem de posarn el lloc on som i crear un perfil propi. Després s’omple un qüestionari sobre el to de la pell, el color dels cabells i els ulls, i la quantitat de pigues que es tinguin. Així, l’app serà capaç d’avisar com ens hem de cuidar.

5. KOMOOT 3Per als que prefereixen el senderisme a la platja és imprescindible aquesta aplicació, que es va crear per fomentar l’activitat física. Ajuda a planificar l’excursió, facilita el pronòstic del temps i les diferents rutes existents basant-se en el temps que es vulgui estar fent exercici i, per si no n’hi hagués prou, permet crear i compartir les nostres rutes favorites amb altres usuaris.

Notícies relacionades

6. ET YOUR GUIDE 3¿Quant temps es perd buscant què es pot fer al destí de vacances? Aquesta app és la solució a aquest gran problema amb què tots ens hem trobat alguna vegada. Des del dispositiu mòbil, es pot esbrinar l’oferta d’activitats que hi ha al lloc escollit. A més a més, es poden contractar diverses activitats lúdiques per disfrutar, d’una manera més profunda, de les essències que amaga cada lloc allunyant-nos del turisme de masses.

7. VIVAVIDEO 3Després de disfrutar de les vacances, queden múltiples arxius a la galeria del nostre smartphone o la nostra tauleta. Una bona opció és ajuntar-los tots per crear un vídeo resum del viatge. I per fer-ho de manera senzilla, res millor que aquesta aplicació. Gràcies a la seva intel·ligència artificial, se seleccionen els arxius que es volen utilitzar i el vídeo es genera de manera automàtica amb els millors moments. És una app fàcil d’utilitzar, però sobretot permet estalviar molt temps en la creació i edició de vídeos per tenir un record per a tota la vida.