Multa de 30 euros al repartidor que va pegar al 'youtuber' que li va dir "caranchoa"

La fiscalia demanava un pagament de 120 euros per un delicte lleu de lesions i l'advocat de la víctima, 180 euros i una indemnització per al seu client de 300 euros més

ancho2

ancho2

1
Es llegeix en minuts

Un jutge ha condemnat a pagar una multa de 30 euros al repartidor de paqueteria que va agredir un conegut 'youtuber' dedicat a les bromes amb càmera oculta, MrGranBomba, que li havia dit "caranchoa", un vídeo que es va fer viral a internet.

El titular del jutjat d'Instrucció 8 d'Alacant, Ángel Manuel Villanueva, considera el treballador, Ricardo Osorio, autor d'un delicte de lesions lleus, encara que descarta que hagi d'indemnitzar el 'youtuber' per la bufetada que li va donar. De fet, el repartidor va arribar a plantejar-se interposar també ell una denúncia contra el bromista.

A més, l'agressor va argumentar davant el jutge al començar el judici que la seva reacció va ser perquè temia ser robat pel jove, que es va acostar a ell presumptament per demanar-li que li indiqués una adreça.

La fiscalia demanava per a Osorio el pagament d'una multa de 120 euros per un delicte lleu de lesions, mentre que l'advocat de la víctima havia reclamat que la multa fos de 180 euros i s'indemnitzés el seu client amb 300 euros.

"EXPOSAT AL RESULTAT"

Notícies relacionades

Segons la sentència, composta de 42 pàgines, que ha sigut notificada aquest dimecres a les parts, en aquest cas "va existir una assumpció de risc per part del denunciant, que sap que s'exposa al resultat".

És més, l'actuació del 'youtuber', Sergio Soler, amb la seva gravació "sobrepassa fins i tot la mera autoposada en perill per arribar al consentiment ple en les lesions".