GRAVACIÓ VIRALITZADA

El repartidor 'cara d'anxova' planeja demandar el 'youtuber' a qui va pegar

L'advocat del missatger assegura que reconeixen el seu client pel carrer "diàriament" i que ningú li va demanar permís per difondre el vídeo

ancho2

ancho2

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Desaparèixer d'internet i intentar esborrar tot rastre digital pot no ser suficient per escapolir-se per a l'alacantí Sergio Soler, més conegut com a MrGranBomba, el 'youtuber' que s'ha fet famósyoutuber pel 'cas cara d'anxova'.

I és que, segons diversos mitjans, l'advocat del repartidor insultat al viralitzat vídeo, que va acabar pegant al 'youtuber' -i sent denunciat per aquest-, estudia emprendre "accions legals" contra l'agredit. Encara que apareix amb la cara pixelada durant tot el vídeo, el seu advocat assegura que és reconegut per desenes de persones al carrer, i que ell en cap moment va donar permís perquè la gravació es fes pública.

Notícies relacionades

El lletrat del repartidor, Carlos Manuel Frigola Espinosa, també ha agraït, en nom del seu client i la seva família, "el gran suport que estan rebent" després de l'incident.

"LEGÍTIMA DEFENSA"

L'agressió al 'youtuber' Sergio Soler, que va ser difosa per ell mateix, ha obert un debat no només legal, sinó també moral. Moltes són les veus que han assegurat que la violència mai és justificable, però molts consideren que l'acte va ser "en legítima defensa", ja que que MrGranBomba va dir al repartidor "cara d'anxova" mentre estava treballant i sense que hi hagués cap provocació per part d'ell -cosa que molts consideren una agressió verbal- i també hi ha qui assegura que el vídeo estava editat i que, després del primer insult i quan l'anònim missatger ja s'estava calmant, el 'youtuber' li torna a dir "cara d'anxova".