'Cara d'anxova', la plantofada més viral de la jornada

ancho2

ancho2

1
Es llegeix en minuts
L. Benavides

Cara d'anxova. Aquestes dues paraules, un insult al més pur estil rústic, acompanyades amb un mig somriure i molta xuleria, li han costat una bona bufetada al 'youtuber' Mr Gran Bomba. També li han servit per situar el seu curtmetratge amb desenllaç violent a l'Olimp dels vídeos, ja que ha sigut el més viral de la jornada. El número u, segons la plataforma de vídeos en 'streaming'.

L'agressor, l'última víctima anònima de les bromes de dubtós gust del jove, ha captat a la primera les intencions del 'youtuber' i, després de dubtar, de comptar fins a 10 --o fins a cinc--, li ha deixat anar una plantofada. De res han servit les súpliques, explicar que es tractava d'un experiment sociològic, que hi havia una càmera oculta. De res.

Notícies relacionades

El noi agredit ha penjat el vídeo, i el següent missatge: “La violència no porta enlloc (bé, sí, al jutjat). Encara sort que sóc una persona que sap controlar-se i m'he salvat de tot el que li passarà penalment pròximament a aquest individu”. Altrament, continua, “hauríem pogut formar un espectacle allà al mig i sortir-hi perdent tots dos. En aquest cas, jo m'he endut l'hòstia; i ell, una denúncia”.

No és la primera vegada que aquest jove, amb gairebé 500.000 seguidors en el seu canal de vídeos i un nombre semblant en xarxes com Instagram i Twitter, juga al límit. Entre les seves gamberrades més criticades i polèmiques, els vídeos incomodant les persones que esperen a la parada d'autobús o flirtejant de manera grollera amb la primera persona que es troba.