DESPRÉS DE 62 DIES D'INGRÉS

Pablo Ráez, el noi que ha fet viral la seva lluita contra la leucèmia, deixa l'hospital

Protagonitza a Facebook una solidària campanya de donacions

14424832 10207419765032457 7346892398945624739 o

14424832 10207419765032457 7346892398945624739 o

1
Es llegeix en minuts
ALBA GARCÍA / BARCELONA

Ho ha anunciat ell mateix al seu compte de Facebook: "Fa una setmana que no tinc febre, vaig recuperant les ganes de menjar i estic lluitant contra els vòmits que em provoca la químio". Si tot va bé, Pablo Ráez se'n podrà anar a casa aquest dimecres després de 62 dies ingressat a l'hospital lluitant per segona vegada contra la leucèmia. El noi malagueny ha explicat a la publicació que tot i que li donin l'alta encara no ha vençut el càncer i ara l'espera una "recuperació intensa".

Després de tants dies, en què ha passat complicacions com una pericarditis o líquid al ronyó i la vesícula, Pablo ha perdut -temporalment- la vista i molt pes. Assegura que està "molt feble" i que fins i tot li "costa estar dret". Però ha volgut deixar constància a la seva xarxa social de la felicitat que li suposa poder "disfrutar de la llibertat, de la meva llar, de la meva família i de les coses bàsiques".

Sempre amb més missatges positius que negatius ha anat informant del seu dia a dia, i ha tractat de mostrar que malgrat tot el dolor, val la pena ser fort i somriure per tirar endavant.

#RETOUNMILLÓN

Des de l'inici de la seva recaiguda, Pablo s'ha convertit en la imatge de la lluita i la força amb l'objectiu de conscienciar tothom de la importància de la donació de medul·la i de sang. Per fer-ho ha utilitzat el seu compte de Facebook, en què pràcticament cada dia des que va ingressar, el 19 de juliol, ha anat explicant com anava avançant en la seva malaltia i com se sentia.

Notícies relacionades

El coratge i l'optimisme del malagueny han fet que cada vegada hi hagi més gent que segueixi la seva història. Pablo va deixat clar des del principi que l'única finalitat de fer el seguiment de la seva malaltia era la conscienciació. I ho ha aconseguit. Gràcies a ell ha anat augmentant el nombre de donacions. És cert que encara queda molt per fer i per això el noi proposa el #retounmillón "no només per Pablo Ráez, sinó perquè hi ha milers de nens que necessiten un donant".

"Hi ha hagut moments en què pensava que m'hi quedava", assegura el noi al narrar que s'ho ha passat molt malament. Però malgrat tot ha aconseguit una vegada més plantar cara al càncer i demostrar que és un "guerrer" amb qui no es pot acabar tan fàcilment.

Temes:

Facebook Càncer