OPTIMISME I SUPORT

Un gest de Dani Rovira es fa viral

El còmic ha volgut mostrar el seu suport a un noi que s'ha convertit en una icona a les xarxes per la seva lluita contra la leucèmia

 

  / FACEBOOK

1
Es llegeix en minuts

El còmic i actor andalús Dani Rovira ha visitat Pablo Ráez, un noi amb leucèmia ingressat a l'Hospital Carlos de Haya (Màlaga) que s'ha convertit en una icona de lluita i superació a les xarxes. El jove marbellí, de 20 anys, va compartir una fotografia amb Rovira al seu perfil de Facebook, on explica als seus seguidors que continua amb la seva lluita, sense perdre l'esperança. La imatge s'ha fet viral. 

Notícies relacionades

Pablo Ráez ha volgut aclarir que aquesta visita no ha sigut simplement per donar una bona imatge davant l'opinió pública, sinó que l'intèrpret es va posar en contacte amb ell uns dies abans per poder visitar-lo. "Tenia ganes de coneixe'm, no va ser gens forçat. L'havia impactat molt la meva història", ha explicat.

El noi assegura que la visita del protagonista d''Ocho apellidos vascos' està motivada per donar a conèixer a la gent la necessitat de les donacions de medul·laPablo, encara que ple d'optimisme, també explicava: "M'han detectat líquid entre els pulmons i les costelles, segueixo sense menjar res, segueixo amb la vesícula inflamada i amb líquid entre ella i el ronyó i estic tot el dia completament sedat".