EXAMEN AMB NOTA

Céline Dion imita Rihanna, Sia, Michael Jackson i Cher

La cantant va demostrar el virtuosisme de les seves cordes vocals al programa de Jimmy Fallon

Céline Dion va imitar a la perfecció Rihanna, Cher i Sia.  / periodico

1
Es llegeix en minuts

Mig any després de viure un dels pitjors moments de la seva vida, després de perdre el seu marit i el seu germà a causa del càncer, Céline Dion ha demostrat que torna a estar en plena forma. Sobretot, les seves privilegiades cordes vocals. També fa temps que va tornar a pujar als escenaris, però ara s'ha tornat a prodigar a la televisió. Concretament al 'last show' de Jimmy Fallon. 

El famós presentador sol posar a prova els convidats que passen pel seu sofà, i a Céline li va tocar el joc de les 'Impressions musicals'.

Molt fàcil: en una ruleta giren noms de cantants i de cançons. El convidat prem el botonet. La sort està tirada.

La diva va començar amb Cher i el tema 'Frère Jacques', però també va aprofitar per imitar la seva cançó 'dance' més grandiosa: 'Belive'.

A DUO, PER MICHAEL JACKSON

Notícies relacionades

Després li va tocar el torn a Michael Jackson i 'One dance'. Ocasió que Fallon va aprofitar per demostrar també ell les seves habilitats amb una tornada amb què va calcar la veu del desaparegut rei del pop.

Dion es va posar dreta i fins i tot va fer 'twerking' per al 'Row, row, row your boat' de Rihanna, l'estrella que just aquest dijous a la nit ha desfermat la bogeria al Sant Jordi de BarcelonaRihanna. També va necessitar estirar-se al màxim per arribar als aguts de Sia. Bastant reeixits, així com el seu famós serrell, que Dion va aconseguir amb un peluix blanc i negre.

Temes:

Rihanna Música