VA PLORAR AMB ELLES

Alba Carrillo: "Per ser infidel, es necessiten senyoretes, per anomenar-les d'alguna manera"

L'ex del tennista Feliciano López es va ensorrar a 'Hable con ellas' i va explicar tots els secrets de la seva polèmica separació

alba-carrillo

alba-carrillo

3
Es llegeix en minuts

La model, i des de diumenge presentadora, Alba Carrillo va relatar en l'estrena de 'Hable con ellas' -diumenge passat- tots els secrets del seu polèmic divorci amb el tennista Feliciano LópezFeliciano López.

Carrillo va ser el principal reclam de l'estrena de la tercera temporada del programa de Telecinco. No per debutar com a presentadora, sinó perquè va ser entrevistada, sense pietat, per "elles", les seves companyes.

Alba va celebrar al programa el 'no aniversari' del seu casament amb 'Feli', com va nomenar al seu exmarit, ja que aquest diumenge es complia el primer aniversari del seu enllaç. Per celebrar-lo, la model va donar la seva visió dels fets des que ella mateixa va anunciar la ruptura en la portada de la revista '¡Hola!'.  

Entre llàgrimes, i rímel, la copresentadora va explicar com Feliciano li va comunicar la seva decisió de trencar el matrimoni. "M'ho va dir com si fos una relació d'estiu. ¿Així s'acaba un matrimoni?", es queixava la model.

SACRIFICIS NO RECOMPENSATS

"“Ens vam casar molt enamorats fa un any, em sap greu que es posi en dubte que ell m'hagi estimat", va replicar a les veus que la critiquen. A més, la que va ser concursant de 'Supermodelo 2007' es va treure la culpa de la separació del damunt assegurant que "Feliciano té uns hàbits que no són fàcils. M'estimava moltíssim, i va intentar fer-ho bé, però no va saber entendre les renúncies que implica estar casat". Alba va assegurar com és de difícil "estar amb un esportista d'elit". "La família ha de fer molts sacrificis", va reconèixer. Per això, veure com "sí que tenia temps per estar amb altres dones i a mi ni em treia a sopar perquè havia d'entrenar-se, em sabia molt greu", va explicar l'entrevistada.

POSSIBLES CAUSES DEL DIVORCI

Carrillo va explicar que el principi del final de la relació es va deure a les imatges de Feliciano amb una morena a Miami. "Vaig posar la mà al foc" creient que no li hauria sigut infidel. "Em sap molt greu, perquè no m'esperava això d'ell. Li vaig trucar i no em va agradar la seva reacció".

En aquell moment Alba va deixar anar una frase que va aixecar polèmica, exculpant, en certa manera, el seu ex. "Per ser infidel es necessiten senyoretes. Senyoretes, per anomenar-les d'alguna manera". L'estupefacció es va notar en la cara de les seves companyes. Sandra Barneda li va replicar: "No donem la culpa una altra vegada a les dones, el casat era ell", li va dir a la seva companya.

L'entrevistada va contestar, "les dones també hem de tenir una miqueta de vergonya. Jo no m'ho faria amb la teva parella. Els homes amb compromís no se'ls mira". 

LA FAMÍLIA, TAMBÉ CULPABLE

Respecte a les causes del sonat divorci, Carrillo també, va culpar la família del tennista. "Són intrusos en la vida del seu fill i en la nostra relació. Entraven a casa meva, obrien els armaris, ells decidien quins mobles posaven o treien.. El que ells anomenen ajuda, jo ho anomeno excés de control", va sentenciar. El més malparat va ser el germà de Feliciano. Alba va dir d'ell "Als seus pares els he estimat moltíssim, però al seu germà no el trago".

PREGUNTES MALICIOSES

Notícies relacionades

Sandra Barneda, Rocío Carrasco, Mónica Martínez i Soledad, les seves companyes, li van llançar algunes indirectes. Per exemple, Barneda li va dir que "hi ha un concepte americà que és la 'starfucker', que és la que només folla amb famosos. T'ho dic perquè és una mica... que hi deu haver gent que seguirà pensant que tu ets una 'starfucker'". Carrillo va contestar que tant Fonsi Nieto, el seu primer marit i pare del seu fill, com Feliciano van ser els que "es van interessar per mi". Soledad li va dir que havia de tornar-se a enamorar d'un "famós" per així poder "explicar-ne la ruptura aquí".

Finalment, la presentadora va dir sentir-se "molt culpable" perquè el seu fill haurà de "pagar el meu error i em fa molta pena que hagi de tonar-se a adaptar i canviar la seva vida". A més va voler agrair a "Fonsi Nieto i a la seva parella el que han fet per mi i pel meu fill en aquells dies en què no em podia ni aixecar del llit".