NOVETAT ESTIVAL

'Hable con ellas' torna els diumenge a Tele 5

El 'talk show' estrenarà la seva tercera etapa amb Sergi Arola, Silvia Fominaya i Lara Álvarez

tecnicomadrid34710405 television  programa  hable con ellas  en  la imagen grupo

tecnicomadrid34710405 television programa hable con ellas en la imagen grupo

2
Es llegeix en minuts
JUAN CARLOS ROSADO / MADRID

'Hable con ellas' reapareix de nou aquest diumenge, 17 de juliol (22.00 hores), a Tele 5 com un Guadiana interminable. El format intermitent de Mediaset torna amb un equip de presentadores renovat, ja que només repeteixen la incombustible Sandra Barneda i Rocío Carrasco. Els tres fitxatges que les acompanyaran són Mónica Martínez ('Adán y Eva', 'Pecadores'), Alba Carrillo ('Supermodelos') i Soledad León de Salazar, personatge fictici que encarna l'exmembre de La Cubana Josep Ferré. L'estrena d'aquesta tercera etapa del programa comptarà amb la presència al plató de Sergi Arola, Silvia Fominaya i Lara Álvarez.   

Tele 5 ha aprofitat el forat que ha deixat el debat de 'Supervivientes' a la graella nocturna del diumenge per tornar a provar 'Hable con ellas', un magazín copat per les dones que es resisteix a desaparèixer contra vent i marea. La seva responsabilitat serà ara més gran a l'haver passat a la reixeta dominical i a una hora estel·lar com són les deu de la nit, amb el consegüent descans d'abandonar els horaris intempestius de matinada. 

La Fábrica de la Tele, productora també de 'Sálvame', ha filat molt prim a l'hora de triar a les noves components del quintet. La model Alba Carrillo arrasa aquests dies en la premsa del cor arran del seu 'divorci exprés' del tennista Feliciano López, que li ha demanat la ruptura matrimonial als 11 mesos del casament, mentre que el paper de presentadora de Mónica Martínez en un programa nudista i provocador com 'Adán y Eva' (Cuatro) tampoc ha passat inadvertit. La tercera incorporació pot donar molt de joc amb Josep Ferré transvestit en dona de l'alta societat 'pija', conservadora i votant del PP.

En aquesta nova entrega hi haurà entrevistes amb personatges coneguts, debats sobre qüestions d'actualitat, reportatges a peu de carrer i actuacions musicals que vertebraran cadascun dels programes. Però la novetat més important en el capítol de continguts és la inclusió de jocs al plató per posar a prova el nivell de valentia de les presentadores i els convidats.

REINES DEL COR

Com que en el quintet figuren dues presentadores amb una gran càrrega 'rosa', el primer programa aprofitarà el seu ganxo mediàtic per entrevistar-les. Rocío Carrasco, la filla de Rocío Jurado, parlarà sobre el seu imminent casament, mentre que Alba Carrillo haurà de sincerar-se sobre els motius del seu matrimoni fugaç, esquitxat per alguna banya .  

Notícies relacionades

També hi participarà Lara Álvarez per revelar els detalls de la seva aventura com a presentadora a ‘Supervivientes’  i dels tres mesos que ha passat a Hondures. A més, el xef Sergi Arola i Silvia Fominaya estaran junts al plató i explicaran les raons per les quals van trencar la seva relació fa cinc mesos.

Després de la seva entrevista, tots dos participaran en un debat sobre la infidelitat en el qual també intervindran els periodistes Carmen Alcayde, Israel García Juez i Nuria Marín, a més de la sexòloga Marian Frías, l'escriptora Begoña Ameztoy i Diego Matamoros, el fill de Kiko Matamoros que va concursar l'any passat a ‘Supervivientes'. L'actuació musical anirà a càrrec del grup femení Sweet Califòrnia.

Temes:

Telecinco