CONCURS VIATGER

Els cosins Matías i Nabil guanyen 'Pekín Express'

Els 'friquis' del 'reality' s'imposen als 'aristòcrates' Blanca i Pepe en la gran final a Bombai

icoy34497331 pekin express  matias y nabil160628195103

icoy34497331 pekin express matias y nabil160628195103

1
Es llegeix en minuts

A 'Pekín Express' va saltar la sorpresa. Matías i Nabil, de 28 anys, més coneguts com 'els cosins', s'han proclamat aquest dimecres a la matinada vencedors del 'reality' més viatger. La parella guanyadora s'ha imposat a Blanca i Pepe, els 'aristòcrates', que sortien com a favorits a la gran final del programa de La Sexta. 

La finalíssima de l'espai presentat per Cristina Pedroche va tenir lloc al populós Bombai (a l'Índia), ciutat amb 14 milions d'habitants. En l'últim programa de 'Pekín Express', els concursants han emulat el 'holi', la tradicional festa índia dels colors, i han hagut de superar nombroses proves per emportar-se el gran premi i diverses recompenses en metàl·lic.

Notícies relacionades

Matías i Nabil, que no han ocultat durant el programa que són uns autèntics friquis, van arribar al final del concurs a base de bon humor. Són cosins per part de mare i tots dos comparteixen afició pels dibuixos animats i són responsables d'un canal de Youtube que segur que ha guanyat milers de visites després de la seva participació en l'espai 'Pekín Express'. Durant la competició han deixat ben clares les seves diferències. Matías és més competitiu que Nabil, que és molt més tranquil i gairebé no parla anglès, recurs indispensable per tenir èxit en l'autoestop. 

Els perdedors, Blanca i Pepe, són amics des de la infància. El malnom d''aristòcrates' no és gratuït. Blanca és filla dels vescomtes de Torre Hidalgo i descendent, assegura, de Moctezuma II. La família de Pepe pertany al senyoriu del Solar de Tejada, la 'hidalguía' més antiga d'Espanya. La parella ha sigut, amb diferència, la més competitiva, i això els ha enfrontat en nombroses ocasions amb la resta de concursants, que fins i tot han insinuat que el seu èxit ha obeït a algun tracte de favor per part de la producció de 'Pekín Express'.