artista internacional

'Bailando', d'Enrique Iglesias, supera els mil milions de visites a Youtube

És l'única cançó en espanyol dels 10 vídeos més vistos en aquesta plataforma

Enrique Iglesias durant un concert a Barcelona el novembre del 2014.

Enrique Iglesias durant un concert a Barcelona el novembre del 2014. / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

La versió en espanyol de 'Bailando', d'Enrique Iglesias, va aconseguir superar els mil milions de visites a Youtube i és l'única cançó en espanyol dels 10 vídeos més vistos en aquesta plataforma, en què segueix al capdavant el coreà Psy.

'Bailando' apareix en el lloc número sis dels deu vídeos musicals més populars a Youtube, que encapçala Psy amb el seu tema 'Gangnam Style''Gangnam Style', que acumula dos mil tres-cents milions de visites des del seu debut a Youtube fa tres anys.

Enrique Iglesias, per la seva part, va donar les gràcies dissabte als seus seguidors a la xarxa social Twitter per ajudar-lo a aconseguir aquesta marca.

"Moltíssimes gràcies per aconseguir que #Bailando versió en espanyol arribés a 1 bilió (mil milions) de visites", va afirmar el cantant en un tuit a la xarxa social.

 

Youtube recorda al seu blog que 'Gangman Style' va ser el primer vídeo que va superar els mil milions de visites el desembre del 2012, seguit de 'Baby', de Justin Bieber, que va passar la barrera dels mil milions de visites l'any passat.

En el tercer lloc de la llista apareix Taylor Swift amb el seu tema 'Blank Space', que també supera els mil milions de visites.

Els segueixen, en els llocs quart i cinquè de la classificació, dues cançons de Katy Perry, 'Dark Horse' i 'Roar', respectivament.

Notícies relacionades

En el setè lloc, just després de 'Bailando', hi ha 'Shake it off' de Taylor Swift, seguit d''All about that Bass' de Meghan Trainor, 'Uptown Funk ft. Bruno Mars', de Mark Ronson, i 'Party Rock Anthem', de LMFAO.

 

Temes:

Youtube