ÈXIT A INTERNET

Un nen es deixa portar pel popular 'Happy' i brinda un espectacular ball a les grades

El jove Peyton, protagonista de l'escena, va acaparar totes les mirades amb el seu original ball en un partit de la lliga universitària de bàsquet

El noi ho dóna tot ballant el popular ’Happy’ davant la mirada de tot el pavelló. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

El descans d'un partit de bàsquet universitari i una cançó enganxosa són ingredients suficients per treure el ritme que porta un dins. Aquest jove de Kentucky, conegut com a Peyton,, va decidir donar el millor dels seus balls per acaparar l'atenció de tots els assistents al Rupp Arena gràcies al popular 'Happy' de Pharrell Williams.

Notícies relacionades

El nen va fer les delícies de tots els presents a la Universitat de Kentucky, també entre els jugadors, alguns dels quals no van poder evitar riure al fixar les seves mirades en el nen i el seu original ball. Per sort per als milers internautes que ja l' han vist, l'actuació del jove va ser captada per les càmeres i ara no deixa d'acumular visites en la xarxa, més de 200.000 en una setmana.

Si bé Peyton comença una mica tímid el seu ball, a mesura que la música entra per les seves orelles, el ritme comença a fluir per les seves venes i la resta del pavelló embogeix. Portat per la força de la música i els ànims de la gent, el jove dóna el millor de si per acabar amb una estrepitosa ovació de tots els allà presents.