Futbol

Irene Paredes s’afegeix a la selecció i ensenya el camí a les 15 amotinades a qui Vilda continua deixant fora

La capitana i defensa del Barça torna a la selecció després de donar suport a les «15 rebels» que continuen sense aparèixer a la llista | És la gran novetat a l’última llista abans de la definitiva del Mundial

  • Perfil ¿Qui és Jorge Vilda?

1
Es llegeix en minuts

El seleccionador espanyol de futbol femení, Jorge Vilda, ha ofert aquest divendres una nova llista de convocades per als amistosos contra Noruega i la Xina. És l’última crida abans de la definitiva amb les jugadores que aniran al Mundial de Nova Zelanda i Austràlia que es disputarà al juliol. La gran novetat en la relació oferta per Vilda és Irene Paredes, capitana de la selecció i defensa del Barça que va recolzar les amotinades, tot i que no va firmar el comunicat.

La resta de convocades són: Misa, Enith Salon, Elena Lete, Ivana Andrés, María Méndez, Sheila García, Olga Carmona, Paula Tomás, Laia Codina, Jana Fernández, Maite Oroz, Irene Guerrero, Teresa Abelleira, Claudia Zornoza, Fiamma Benítez, Jenni Hermoso, Alba Redondo, Athenea del Castillo, Salma Paralluelo, Esther González, Ascensión Martínez i Eva Navarro.

Notícies relacionades

El conflicte de la selecció espanyola va esclatar el 22 de setembre, quan 15 jugadores de la selecció van enviar correus electrònics a la RFEF per sol·licitar que Vilda no les convoqués, adduint que la seva «salut» i «estat emocional» bo els permetien representar Espanya amb totes les garanties en aquell moment.

Els dos propers partits es disputaran a l’Estadi Palladium Can Misses d’Eivissa a les 18 hores. El partit contra Noruega, número 12 del rànquing de la FIFA, se celebrarà el dijous 6 d’abril. Posteriorment, l’11 d’abril, s’enfrontaran a la Xina, 13a en la classificació mundial.