El clàssic

Horari i on veure el Reial Madrid - Barcelona de la Supercopa

L’estadi King Fahd acollirà el segon clàssic de la temporada després que els dos equips arribessin a la final del torneig després de vèncer en la tanda de penals

Horari i on veure el Reial Madrid - Barcelona de la Supercopa

@fcbarcelona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Reial Madrid i el FC Barcelona protagonitzaran aquest diumenge (20h) a l’estadi King Fahd International la final de la Supercopa d’Espanya, un duel a partit únic per un títol que no protagonitzaven tots dos des de fa gairebé nou anys.

El conjunt madridista i el blaugrana van necessitar arribar a la tanda de penal contra el València i el Betis, respectivament, per citar-se en el segon clàssic de la temporada després del de LaLiga Santander, que es va emportar el conjunt d’Ancelotti (3-1), ara amb més en joc perquè permetrà que un dels dos aixequi un trofeu, una cosa que en el cas dels de Xavi Hernández no passa des del 17 d’abril del 2021 quan van guanyar, llavors amb Ronald Koeman a la banqueta, la Copa del Rei.

Ara, els dos equips més premiats del futbol espanyol es tornaran a creuar i, amb la possibilitat de guanyar un títol. Serà gairebé una ‘novetat’ perquè des de l’abril del 2014 no es veien en aquesta situació. I és que, tot i que el Reial Madrid i el FC Barcelona van lluitar per la Supercopa d’Espanya per última vegada l’estiu del 2017, llavors va ser a doble partit.

Notícies relacionades

A més dels dos tècnics, d’aquest partit encara hi ha jugadors que sobreviuen en els dos conjunts, i es podran veure les cares Karim Benzema, Dani Carvajal i Luka Modric, per part madridista, i Jordi Alba i Sergio Busquets, pels blaugranes. També formaven part de la plantilla Nacho Fernández, que podria ser en l’onze de la final, i Sergi Roberto.

¿On veure el Reial Madrid - Barça de la Supercopa?

La final de la Supercopa d’Espanya entre el Reial Madrid i el Barça de diumenge (20h) es podrà veure al canal Movistar Supercopa d’Espanya i es podrà seguir en directe a la web d’El Periódico.