Handbol

El Fraikin Granollers, un pas més a prop de la Copa Asobal

El partit crucial es jugarà aquest divendres contra el Cangas, un rival ressuscitat

El Fraikin Granollers, un pas més a prop de la Copa Asobal
1
Es llegeix en minuts
EFE

El Fraikin BM Granollers pot posar el colofó a aquestes últimes jornades de la primera volta de la Lliga Plenitude Asobal si aconsegueix assegurar la seva presència en la pròxima Copa Asobal, que es disputarà el març del 2023.

Aquest divendres, en la visita del Frigoríficos Cangas Morrazo, pot fer un pas pràcticament definitiu per estar en aquesta competició, que únicament juguen els tres millors classificats de la primera volta i l’organitzador.

El més probable és que, en cas de victòria demà, el Granollers asseguri la seva participació en la competició, ja que és segon i té quatre punts més que els seus perseguidors –Conca i Ademar Lleó–.

Només una carambola podria deixar-los fora

Després d’aquesta pròxima jornada només quedaran dues jornades per tancar la primera volta, així que únicament una carambola podria deixar fora els pupils d’Antonio Rama.

Precisament, el tècnic vallesà podria fer algunes rotacions –en forma de gestió de minuts durant el partit– en alguns dels seus jugadors amb més minuts a les cames.

La càrrega d’alguns pilars del quadro vallesà comença a ser notable, ja que fa un mes, al tornar de l’aturada de seleccions, que estan jugant un partit cada tres dies.

Un rival ‘despert’

En aquest sentit, el partit d’aquest divendres pot ser un bon moment per confiar en alguns jugadors menys habituals, tot i així, el Cangas s’ha despertat en les últimes jornades i li han permès allunyar-se a tres punts del descens.

Malgrat l’evident dificultat del repte, el conjunt gallec ja sap el que és superar el Granollers recentment; ho va fer la temporada passada en les primeres jornades de competició (26-20).

Notícies relacionades

Tot i que aquell Granollers és una mica diferent de l’actual, que està en un moment espectacular i és un dels equips més en forma de tot el continent europeu.

Llegeix totes les notícies de Granollers a EL PERIÓDICO Granollers