FUTBOL

Repte majúscul per al Girona en la seva visita al Betis

  • L’equip de Míchel, amb el llast de les seves vuit baixes, busca ser el primer equip a marcar i guanyar al Benito Villamarín

Repte majúscul per al Girona en la seva visita al Betis

Efe

2
Es llegeix en minuts

El Girona buscarà la seva primera victòria a domicili diumenge (18.30 h) contra el Betis, el tercer classificat de la competició. El repte que ostenta l’equip és majúscul. Ser el primer equip a marcar i guanyar en el Benito Villamarín aquesta temporada.

El conjunt català viatjarà a la capital andalusa amb vuit baixes. Míchel no comptarà per al duel amb Ibrahima Kebé, Borja García, Iván Martín, Ramon Terrats, Yangel Herrera, Cristhian Stuani, Óscar Ureña ni David López. I després de vèncer l’últim partit contra el Valladolid, el tècnic va reivindicar la necessitat d’anar a Sevilla amb caràcter i seguretat per vèncer un conjunt que ha protagonitzat un gran inici de temporada. «El Betis és un equipàs i fa ja tres anys que estan amb el seu entrenador. Saben com jugar i què fer en tot moment. Hem de ser nosaltres mateixos, amb personalitat, humilitat i amb la convicció d’anar a fer un bon partit», va explicar Míchel. «El Betis juga molt ràpid en camp rival, amb molt pocs tocs, amb molta verticalitat. Cal estar preparats per a aquest atac», va afegir el tècnic.

Amb un balanç de dues victòries, dues derrotes i un empat en les cinc primeres jornades, el Girona busca un resultat òptim abans de l’aturada de seleccions. «Vèncer a Primera és un salt de qualitat per a l’equip i els ànims de tots nosaltres. Fa dues setmanes que no perdem però necessitem sumar els tres punts. No perdre a Sevilla seria molt bo per a nosaltres», va afirmar l’entrenador del Girona.

Notícies relacionades

Molt diferent és la situació del Betis, que arriba a l’enfrontament amb confiança després de vèncer en l’últim duel de l’Europa League. Pellegrini, tanmateix, demana cautela. «Aquest començament no ha de significar res, els punts valen el mateix que al final de temporada», va afirmar. Classificats tercers a la Lliga, buscaran la cinquena victòria –de sis de possibles– amb l’objectiu de mantenir-se a Europa: «Ser a Champions no és una exigència que tenim, però sí una il·lusió. Per a això cal estar en un rendiment alt durant tot l’any», va sentenciar.

L’equip ja ha recuperat Martín Montoya, que podria debutar diumenge, i Loren, i tots dos han entrat en la convocatòria contra el Girona, però Fekir, Sabaly i Juanmi continuen sense estar disponibles. «Nosaltres mirarem d’imposar el nostre joc i el nostre ritme independentment del rival que tinguem per davant. Espero un rival difícil, és un equip que ha demostrat que es dedica a jugar i té bons futbolistes», va concloure Pellegrini.