FUTBOL

Samu Saiz salva un punt de penal a Son Moix (1-1)

El Girona aconsegueix l’empat en un final de bogeria contra el Mallorca

Samu Saiz salva un punt de penal a Son Moix (1-1)

Efe / Cati Cladera

2
Es llegeix en minuts

Ni la gran habilitat de Riquelme ha pogut amb la solidesa del Mallorca. L’única manera de superar Rajkovic ha sigut des dels onze metres. El Girona ha empatat aquest migdia a Son Moix en un duel igualat que havia de ser de zero a zero i que ha acabat amb els gols de Raíllo i Samu Saiz en un final de bogeria (1-1). El duel no passarà a la història malgrat ser el primer que enfronta els dos equips a Primera. Però sí que serà recordat per jugadors com Romeu, Toni Villa i Manu Vallejo pel seu debut amb la samarreta blanc-i-vermella, o Arnau i Reinier, estrenant-se com a titulars amb l’equip.

Canvis a l’alineació de Míchel

L’entrenador de Vallecas ha sacsejat de nou l’onze, introduint-hi fins a quatre canvis. Arnau ha tornat al carril dret i ha estrenat titularitat aquesta temporada de la mateixa manera que Reinier. També és el cas de Romeu, que s’ha convertit en una peça important al centre del camp des de l’inici. Riquelme també ha sigut una de les novetats després de recuperar-se de la lesió a l’espatlla. David López ha sigut ressituat a l’eix de la defensa i Taty Castellanos s’ha convertit en la referència en solitari arran de la baixa de Stuani.

El Girona ha pressionat bé a dalt, controlant el partit davant un Mallorca desesperat per no trobar el ritme. Un xut de Riquelme ha colpejat el pal després d’agafar el rebuig de la defensa local a una centrada d’Aleix de córner. Per la seva banda, els d’Aguirre han fet el primer avís amb una rematada de Muriqi per sobre del travesser. Riquelme hi ha replicat. I Juan Carlos ha salvat els gironins enviant a córner un xut amb mala intenció de Jaume Costa. L’ensurt ha arribat quan Díaz de Mera ha assenyalat un penal a l’àrea del Girona i ha amonestat amb groga Juan Carlos, però finalment l’àrbitre ha rectificat amb l’avís del VAR, ja que el porter havia tret la pilota amb el puny dins de l’àrea petita per evitar el perill.

Notícies relacionades

Amb tot, el Girona s’ha anat desinflant. Riquelme va poder obrir la llauna a la segona part, però Rajkovic ho va impedir enviant-la per sobre del travesser. Tanmateix, era el Mallorca qui collava els de Míchel i posava traves en el joc. El tècnic, a qui no li agradava el partit que estava fent el seu equip, ha fet sortir Reinier per Toni Villa. A més, ha aprofitat la pausa perquè entressin Manu Vallejo i Samu Saiz per Taty Castellanos i Riquelme.

Juan Carlos ha intervingut per parar en dos temps un xut de Grenier. I Arnau gairebé decideix el partit després de rebre una passada de Samu Saiz. La rematada del carriler, però, ha anat fora. No ha perdonat, però, Raíllo avançant el Mallorca quan quedaven pocs minuts perquè finalitzés el partit. El Girona, però, encara havia de dir la seva i Samu Saiz ha carregat tot el pes de l’equip per empatar de penal.

Mallorca 1 – Girona 1