Derrota en la recta final

L’Atlètic naufraga a Leverkusen (2-0)

Els de Simeone van encaixar dos gols en dos minuts en la recta final del partit, quan s’havien llançat a l’atac a buscar els tres punts. Partit molt pobre en atac i defensa dels blanc-i-vermells.

L’Atlètic naufraga a Leverkusen (2-0)

@atleti

2
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

L’Atlètic va saltar al BayArena amb la seva granota. Seriós, concentrat i equilibrant les seves cobertures per no deixar espais ni donar opcions a un Leverkusen que respectava molt Simeone. Potser massa a jutjar pel poc que va oferir en la primera part. El Cholo va blindar l’àrea de Grbic amb defensa de cinc i trivot, deixant a dalt Morata i en terra de ningú Joao Félix. El portuguès va llegir bé el partit i es va deixar caure buscant enganxar amb el seu centre del camp en l’elaboració. Això li va permetre jugar per fora del radar alemany, participant en les jugades més picants dels blanc-i-vermells.

Penal clamorós

Sense haver-hi moltes ocasions, el més destacat va ser una mà clamorosa de Tapsoba a l’àrea alemanya. Oliver va esperar la decisió del VAR, que sorprenentment no va atendre les justificades queixes de Simeone i els seus nois. Poca cosa més destacable en la primera part del costat blanc-i-vermell.

La segona part va començar amb un ensurt majúscul per als de Simeone. Felipe va deixar una pilota curta i el Leverkusen va muntar la contra amb una pilota interior per a Schick, que es va quedar mà a mà amb Grbic i va definir a dalt trobant-se el travesser. La jugada va seguir i el rebuig, amb el porter a terra, el va rematar Hlozek al pal. S’encenia la grada i l’Atlètic continuava sense generar cap perill, cosa que va animar els alemanys. Van ser els moments més complicats per als blanc-i-vermells, que encara així mantenien l’empat al marcador.

Dos gols en dos minuts

Notícies relacionades

Però va arribar l’hora de partit, va sortir al camp Griezmann amb Carrasco i va canviar la decoració. L’Atlètic va portar el partit a l’àrea del Leverkusen i van començar a arribar ocasions a les dues porteries. De Paul va tenir la primera, va respondre Schick amb una de claríssima que va salvar Felipe, la tercera va ser de Kossounou... Estava obert el partit amb un quart d’hora per endavant. I en una arribada portada per Frimpon, l’extrem va servir al cor de l’àrea, on va aparèixer sol Andrich per avançar els locals. Restaven sis minuts per arreglar la barrabassada i rescatar, almenys, un punt. En aquestes estaven quan una altra contra alemanya va acabar dos minuts després amb una passada mil·limètrica de Frimpon perquè Diaby empenyés la pilota a la xarxa.

L’Atlètic perdia a Alemanya el punt que va defensar durant una hora i, el que és pitjor, va confirmar totes les sospites defensives que havia aixecat en aquest inici de temporada. Els matalassers fan dos passos enrere en un moment complicat perquè diumenge arriba el derbi al Metropolitano davant un Madrid que compta els seus partits per victòries.