El Girona fitxa Oriol Romeu i dos porters (Fuidias i Gazzaniga)

El Girona fitxa Oriol Romeu i dos porters (Fuidias i Gazzaniga)

@GironaFC

1
Es llegeix en minuts

L’últim dia, el Girona ha fitxat tres jugadors. Quique Cárcel, el secretari tècnic, finalment ha aconseguit complaure Michel, el tècnic, amb l’arribada de Oriol Romeu, l’exjugador del Southampton. Aportarà solvència i ofici (30 anys) després d’haver jugat 239 partits en la Premier League. Es convertirà en el far del centre del camp del Girona a l’haver firmat un contracte per tres anys.

Oriol Romeu va ser el primer anunciat oficialment pel club català, que tenia un greu dèficit en les tres primeres jornades de Lliga. Només disposava de Juan Carlos com a porter. D’allà la necessitat de reforçar immediatament la porteria.

Notícies relacionades

Es va anunciar Toni Fuidias (21 anys), el porter català, que hi ha subscrit un contracte fins al 2025. Nascut a Berga, formava part de la plantilla del primer equip del Madrid, el club al qual es va unir fa 10 anys, quan era aleví. I jugava en el filial blanc amb Raúl.

Després de Fuidias, el Girona va anunciar l’arribada de Paulo Gazzaniga, el porter argentí (30 anys). Ve a Montilivi cedit pel Fulham i en la seva carrera ha jugat 43 partits en la Premier, cinc de Champions, a més d’haver actuat en el futbol espanyol. Va passar pel Rayo Vallecano i també com a cedit a l’Elx. Ara és competència directa per a Juan Carlos

Temes:

Girona FC