Mercat blanc-i-blau

L’Espanyol reforça la porteria amb el fitxatge d’Álvaro Fernández

  • El porter, de 24 anys, va jugar el curs passat al Brentford i arriba cedit per l’Osca fins al final de temporada.

L’Espanyol reforça la porteria amb el fitxatge d’Álvaro Fernández

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

En la majoria d’equips de Primera queden buits per cobrir i sortides per tancar, però l’Espanyol serà, sens dubte, un dels grans animadors del tancament del mercat d’hivern. L’equip periquito està pendent de reforçar diverses posicions, començant per la porteria, on Álvaro Fernández arribarà cedit per l’Osca i podria, fins i tot, ser titular diumenge a Bilbao. El club periquito pagarà 400.000 euros per la cessió del porter de l’Osca amb una opció de compra a final del curs. 

El porter de La Rioja, de 24 anys, ja havia sigut relacionat amb l’Espanyol durant l’estiu. El rendiment de Lecomte, expulsat contra el Madrid diumenge passat, no està convencent el club periquito, que aposta per una competència més gran amb l’arribada d’Álvaro Fernández, que va jugar cedit al Brentford la passada campanya. El Mònaco manté el 50% dels seus drets. L’altra meitat correspon al conjunt aragonès, ara a Segona.

Incertesa amb RDT

A més del porter, es dona per segura l’arribada d’un central (Jaison Murillo és una de les opcions) i d’un davanter, però tot segueix pendent del culebró Raúl de Tomás. Dilluns hi va haver una trobada entre els agents del jugador i la cúpula esportiva, però no es va arribar a cap acord.

Notícies relacionades

Totes les opcions estan obertes, a l’espera d’alguna oferta convincent d’un club anglès i el Sevilla com a primera destinació possible a la Lliga, ja sigui traspassat o cedit. El club andalús també negocia amb Lucas Boyé, ariet de l’Elx. Denis Suárez, del Celta, també podria reforçar la zona creativa blanc-i-blava.  

Qui no seguirà aquest curs a la plantilla de Diego Martínez és Landry Dimata, que marxa cedit al NEC Nimega neerlandès, que no tindrà opció de compra sobre el punta belga. Cabrera i Calero, mentrestant, renovaran fins al 2026.  

Temes:

Espanyol