Tennis

Badosa es lesiona i abandona el Masters del Canadà

La quarta cap de sèrie es retira al perdre el primer set a causa d’unes rampes durant el seu partit de segona ronda davant la kazakh Putintseva

Badosa es lesiona i abandona el Masters del Canadà

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

Mal dia ahir, dimecres, per a les tennistes espanyoles en el Masters del Canadà que es disputa a Toronto, amb la retirada de Paula Badosa al patir una rampa i la derrota de Sara Sorribes Tormo en dos sets contra la bielorussa Arina Sabalenka.

Paula Badosa, la quarta cap de sèrie a Toronto, es va retirar perquè va patir una rampa durant el seu partit de segona ronda contra la kazakh Yulia Putintseva.

Badosa, de 24 anys, havia perdut el primer set per 7-5 i el primer joc del segon set quan va patir la lesió que la va obligar a abandonar el partit.

La número quatre del món va arribar al Masters de Canada, un torneig WTA 1000, després d’arribar la setmana passada a les semifinals del campionat de San José (EUA).

Per la seva banda, Sabalenka, la número 6 del món, va doblegar Sorribes Tormo (41) en 110 minuts i dos sets per 6-4 i 6-3.

Sorribes Tormo, que en la primera ronda del Masters del Canadà va derrotar, amb gran esforç, la nord-americana Claire Liu (81) en tres sets per 7-6 (4), 6-2 i 7-6 (5), no va poder contestar al servei de la bielorussa.

Sabalenka va fer quatre punts directes de sacada, però també va cometre 16 dobles faltes. La bielorussa va aconseguir un percentatge guanyador amb el seu primer servei del 63% per només un 45% de Sorribes Tormo.

Notícies relacionades

Després de l’eliminació de Badosa i de Sorribes Tormo, la representació espanyola a Toronto queda reduïda a Garbiñe Muguruza (8), que jugarà el seu primer partit del torneig dimecres a la nit contra l’estoniana Kaia Kanepi (31).

Dimarts va caure eliminada l’espanyola Cristina Bucsa (122) al perdre contra la xinesa Shuai Zhang per 6-1 i 6-3. I dilluns Serena Williams va derrotar la també espanyola Nuria Párrizas Díaz (59) per 6-3 i 6-4.