Tennis

Masters 1000 del Canadà | Tommy Paul - Carlos Alcaraz, en directe

El tennista murcià, que arriba com a quart del món, s’enfronta al nord-americà, que va vèncer el canadenc Vasek Pospisil en la primera ronda

Masters 1000 del Canadà | Tommy Paul - Carlos Alcaraz, en directe

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts

El tennista murcià Carlos Alcaraz s’enfronta al nord-americà Tommy Paul en la seva estrena en el torneig ATP de tennis de Mont-real (Canadà). El de Nova Jersey va superar el canadenc Vasek Pospisil en la ronda prèvia.

Alcaraz, de 19 anys, començarà el torneig de Mont-real –on buscarà el seu cinquè títol de l’any– com a segon cap de sèrie. El murcià, quart del món, arriba al Canadà després de perdre la final de l’ATP d’Umag (Croàcia) contra l’italià Jannik Sinner, de 20 anys, contra qui també va caure a Wimbledon (Regne Unit).

Notícies relacionades

Paul, rival de l’espanyol i número 34 del rànquing ATP, es va desfer del canadenc Pospisil, número 147 del món, en dos sets (per 4-6 i 4-6) d’un partit que va durar una hora i 26 minuts.

Serà el primer partit que enfronti els dos tennistes i, si Alcaraz aconsegueix vèncer el nord-americà, jugarà contra el guanyador del partit entre el croat Marin Cilic, 16 del món, i el rus Karén Khatxànov, 28 del rànquing ATP.