Wimbledon

Wimbledon sanciona Tsitsipas i Kyrios amb la multa més greu del torneig

L’australià haurà de pagar 3.600 euros i Tsitsipas 9.600 pels incidents que van tenir en el partit de tercera ronda el torneig

Wimbledon sanciona Tsitsipas i Kyrios amb la multa més greu del torneig
2
Es llegeix en minuts

El que havia de ser un duel de titans va acabar sent una indecència per al món del tennis. Les actuacions dels dos tennistes en la tercera ronda de Wimbledon va ser una absoluta vergonya, un mal exemple per a les futures generacions. El partit més destacat fr la tercera ronda del torneig va acabar ressaltant més per la polèmica en comptes del desplegament tennístic. Els dos tennistes s’enfrontaven en un partit igualat que va acabar guanyant l’australià Nick Kyrios en quatre sets. Però el més destacable del partit va ser l’estira-i-arronsa que van protagonitzar els tennistes durant i després del partit en la roda de premsa.

Després de diverses queixes de cada un al jutge de cadira, a qui es dirigien de manera poca de respectuosa, el partit va derivar en cops de pilota dirigits a l’oponent. Tots dos es van intentar pegar llençant-se pilotes en nombroses ocasions, de manera que dificultaven el colpeig de resposta, una acció que no està permesa en el tennis. Més endavant, en el clímax del partit, el grec va fer un cop de pilota cap a la grada, símptoma de la seva frustració, però no va ser sancionat.

Notícies relacionades

Tirar la pilota a la grada implica una acció punible amb l’expulsió immediata del torneig al posar en perill la integritat física del públic. Kyrios es va incendiar encara més al veure com el seu rival no rebia cap sanció després d’aquest gest. Però del que no es van salvar va ser de la multa més alta del torneig, per la qual l’australià haurà de pagar 3.600 euros i el grec, 9.600. Aquest últim té una sanció més alta per haver rebut dues advertències d’abús de pilota durant el partit.

Amb aquesta multa, Kyrios afronta la seva segona sanció del torneig, ja que va haver de pagar 10.000 dòlars pel partit de segona ronda contra el britànic Paul Jubb per diverses baralles amb el jutge de cadira i després d’escopir al públic. Les actuacions d’aquests dos polèmics tennistes tornen a posar en evidència la seva actitud sobre la pista, que estan a l’ordre del dia per temes aliens a l’esportiu.

Temes:

Wimbledon