El ‘play-off’ d’ascens

El Girona goleja l’Almeria i guanya confiança en el camí cap a Primera

  • L’equip de Francisco dona el cop amb un brillant triomf contra l’Almeria (3-0) en l’anada de la semifinal del ‘play-off’, que va comptar amb 1.500 aficionats a Montilivi.

El Girona goleja l’Almeria i guanya confiança en el camí cap a Primera

Girona FC

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

Per primera vegada en 15 mesos hi va haver públic a Montilivi. La nit de la tornada de l’afició a l’estadi no va poder ser més afortunada. Els 1.500 espectadors que van anar a l’anada de la semifinal del ‘play-off’ d’ascens van disfrutar d’un excel·lent partit del Girona, que camina amb pas ferm cap a Primera (3-0). Dissabte tocarà corroborar el pas a la final a Almeria, però l’estrena no va poder ser millor. 

Hi ha pocs partits més apassionants durant la temporada que les eliminatòries d’ascens a Primera. El premi és tan important, tant en l’àmbit econòmic com de prestigi, que els jugadors s’hi deixen la vida. Són duels d’una fantàstica intensitat i desplegament.

Com un avió

El Girona i l’Almeria ho saben bé. S’han convertit en protagonistes clàssics d’aquestes batalles. Aquest és el seu tercer enfrontament en un ‘play-off’ d’ascens. El 2013 es van veure les cares a la final i va pujar el conjunt andalús. L’any passat van repetir xoc en les mateixes circumstàncies que ara. Els catalans es van imposar en els dos partits però van acabar sucumbint en una dramàtica final contra l’Elx que encara fa mal.

Unes hores abans del partit es va conèixer la decisió del CSD, que permetia públic a les grades. Les bones notícies van seguir amb una posada en escena espectacular d’un Girona que ha arribat com un avió al tram final de temporada. Després de sumar set victòries i un empat en els vuit anteriors duels, l’equip de Francisco va anar un pas més enllà. 

Dos gols en cinc minuts

Notícies relacionades

Als cinc minuts ja dominava per 2-0 l’Almeria de Rubi, l’extècnic de l’Espanyol que també va passar per la banqueta de Montilivi. Un cop de cap de Bárcenas en una falta llançada per Gumbau (m. 2) i una rematada a plaer de Yan Couto després d’una passada de Sylla (m. 5) ho van deixar tot a favor dels locals.

Ni tan sols la confirmació de la baixa de Stuani va afectar l’equip català, que mai va baixar l’atenció. L’Almeria va donar senyals de vida amb una ocasió de Sadiq anul·lada per un fora de joc dubtós. L’ariet nigerià no va tornar a inquietar i Sylla va certificar el tercer (m. 65), un resultat fantàstic per a la tornada. El Rayo i el Leganés disputaran aquesta nit a Vallecas l’anada de l’altra semifinal. 

Girona, 3; Almeria, 0

Temes:

Girona FC