QUARTS DE FINAL

El Madrid acudeix a un sorteig ple de trampes al camí de la final de la Champions

  • L’equip de Zidane és l’únic representant de La Liga en el sorteig de quarts i semifinals

  • Els blancs busquen rival entre el desitjat Porto i els temuts Manchester City i Bayern

El Madrid acudeix a un sorteig ple de trampes al camí de la final de la Champions
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Enmig del debat sobre la tendència a la baixa de La Liga a Europa, el futbol espanyol s’ha quedat amb el Reial Madrid com a únic representant en el sorteig de quarts de final de la Lliga de Campions, que se celebra aquest divendres (12.00 h) a Nyon (Suïssa).  

Després d’haver superat l’Atalanta, el nivell puja per a l’equip de Zidane en un sorteig de quarts de final amb molts noms poderosos, del qual sortirà tot el quadro fins a la final del 29 de maig a l’Atatürk d’Istanbul.

Del Porto al City

Notícies relacionades

El rival més cobejat per tots, també pel Madrid, és el Porto. L’equip portuguès és l’únic supervivent entre els segons de grup a la primera fase, però també va ser el botxí a vuitens de la Juventus de Cristiano Ronaldo.  

Al contrari, entre els menys desitjats destaquen el Manchester City de Pep Guardiola i el Bayern de Munic, tots dos amb aclaparadora solvència a les seves lligues i a Europa. Un grau més baix de temor, tot i que no poc, infonen el PSG, botxí del Barça a vuitens, el Liverpool o el Borussia Dortmund de Haaland, a més del poder físic del Chelsea, davant el qual va claudicar l’Atlètic. 

EL SORTEIG DE CHAMPIONS