LLIGA DE CAMPIONS

L’Atlètic, obligat a remuntar davant el Chelsea

  • L’equip de Simeone viatja a Londres amb el llast del 0-1 de l’anada

  • L’entrenador argentí ha confirmat que Joao Félix serà titular

  • Mount i Jorginho es perden el partit en el Chelsea per sanció

L’Atlètic, obligat a remuntar davant el Chelsea
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Després del decebedor 0-1 que va aconseguir l’Atlètic en l’anada de la seva eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions (tot i que es va jugar a Romania per les restriccions a causa del coronavirus), els de Simeone van a Londres aquest dimecres (21.00 h) amb l’obligació de remuntar davant el Chelsea per no acomiadar-se d’Europa aquesta temporada. 

Notícies relacionades

Amb una trajectòria descendent a La Liga, en la qual ha vist el seu avantatge en el liderat reduït a quatre punts, a l’Atlètic a Stamford Bridge només li val recórrer a la cèlebre reputació en eliminatòries guanyada en els primers anys de Simeone. Tot i que davant es presenta un Chelsea que no ha perdut des que va arribar Tuchel a la seva banqueta, amb un saldo molt positiu de gols rebuts.

Joao Félix, titular

Simeone va confirmar en la prèvia que Joao Félix serà titular, amb tota probabilitat junt amb Luis Suárez per davant d’una defensa que oscil·la entre els quatre i els cinc integrants. L’atacant atlètic acapara sobre la seva figura tots els focus i ja en l’anada va provocar sengles grogues sobre Mount i Jorginho, les baixes més transcendents de l’equip anglès.