Getafe CF-Atlètic de Madrid (0-0)

L’Atlètic es deixa dos punts a Getafe

L’equip de Simeone perd avantatge al lideratge després de no ser capaç de marcar malgrat jugar el tram final amb un jugador més

L’Atlètic es deixa dos punts a Getafe
1
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Tot i que ho va merèixer a l’escomesa del tram final, quan ja tenia un jugador més, l’Atlètic es va deixar una altra porció del seu avantatge al lideratge de La Lliga a Getafe. L’equip de Simeone va completar més d’una hora de partit amb un joc insuls, incapaç d’encadenar bons minuts de joc i ocasions. 

Va sortir l’Atlètic al partit ple de vitalitat, amb nervi i vigor a la recerca d’un gol, tot i que el Getafe no va cedir i els va costar molt als de Simeone generar ocasions de perill. Tot just un xut de Carrasco i el perill inherent a algunes sortides insegures del porter del Getafe Soria va ser tot el bagatge ofensiu dels blanc-i-vermells al descans, massa pobre per al líder de La Lliga.

Davant la necessitat, Simeone va avançar al descans el canvi previsible: l’entrada d’un Joao Félix que va tornar a ser suplent, al lloc d’un Saúl que segueix lluny del seu millor nivell. El portuguès va jugar molt lluny de l’àrea rival (tot i que cada vegada que va acostar-se va ser amb perill) i l’equip no va millorar la seva definició a l’àrea rival, així que Simeone va fer un triple canvi amb vocació ofensiva. 

Mentrestant, el Getafe havia aconseguit el monopoli d’arribades al voltant de l’hora de partit, però l’empat sense gols semblava inamovible. 

Notícies relacionades

L’expulsió de Nyom, després de la revisió del VAR i a més de 20 minuts per al final, no va desencadenar l’atac en bloc atlètic que es podia esperar, tot i que Soria va haver d’aparèixer amb una gran parada per evitar el gol de Dembélé. 

En els últims deu minuts va arribar, per fi, una bona seqüència d’ocasions atlètiques, inclosa una rematada al pal de Suárez i dues rematades molt perilloses de Dembélé, però el partit es va anar diluint entre l’ofuscació d’impotència atlètica i les constants aturades que va provocar un Getafe satisfet amb un punt davant el líder.