L’Espanyol empata de miracle a Anduva i aprofundeix la seva crisi

• Un gol de Melamed al minut 95 evita una merescuda derrota contra el Mirandés

• L’equip de Vicente Moreno ha deixat escapar 14 dels últims 24 punts.

1
José María Expósito

L’Espanyol continua sense veure la llum al final del túnel. Anduva ha tornat a ser un malson per al conjunt blanc-i-blau, que amb prou feines (al minut 95 i sense haver-ho merescut) ha esgarrapat davant el Mirandés un empat insuficient (2-2) per lluitar per l’ascens directe. L’equip de Vicente Moreno ha deixat escapar 14 dels últims 24 punts. De veure l’ascens encarrilat a anar tapant forats presa del pànic davant la possibilitat d’un incert ‘play-off’.

El Mirandés va sortir a tot drap, disposat a aprofitar els dubtes del seu rival i als cinc minuts ja guanyava gràcies un gol d’esperó de Meseguer, que ja havia pogut marcar a l’acció prèvia. Els locals van poder ampliar l’avantatge, però Raúl de Tomás va fer despertar el seu equip després d’una magnífica passada d’Embarba, que el va deixar sol davant el porter (m. 32). El VAR, aquesta vegada aliat, va validar el que l’àrbitre va anul·lar en primera instància. És el 16è gol del davanter i la novena assistència del seu millor soci.

Darder va perdonar de cap abans del descans i a la represa, malgrat un gol ben anul·lat a RDT, va ser el Mirandés qui va fer la sensació d’equip gran. Diego López es va erigir en salvador davant el setge, però al 89 l’acabat d’entrar Simón Moreno va rematar de cap a l’escaire. A la desesperada, l’Espanyol va trobar l’empat en una centrada de Cabrera que Melamed va transformar en gol, evitant la derrota però no l’ensopegada.

Fitxa tècnica

Mirandés Lizoain; Carlos Julio, Vivian, Berrocal, Javi Jiménez; Meseguer, Álex López; Iván Martín, Javi Muñoz, Pablo Martínez; Cristo. Tècnic: José Alberto López. Canvis: Genaro Rodríguez per Àlex López (m. 75); Simón per Cristo (m. 86); Jirka per Iván Martín (m. 93). Espanyol: Diego López; Óscar Gil, Calero, Cabrera, Pedrosa; David López, Darder; Puado, Melendo, Embarba; De Tomás. Tècnic: V. Moreno. Canvis: Dimata per Melendo (m. 56); Melamed per Embarba (m. 68); Bare per David L. (m. 68); Wu Lei per Puado (m. 84); Mérida per Darder (m. 84). Gols: GOLS: 1-0 (m. 5), Meseguer; 1-1 (m. 32), Raúl de Tomás; 2-1 (m. 89), Simón; 2-2 (m. 95), Melamed.