MUNDIAL DE TRIAL

Toni Bou renova tres anys més amb Repsol Honda

  • El pilot català, nascut a Piera fa 34 anys, suma 28 títols mundials de trial (14 en ‘indoor’ i 14 a l’aire lliure) i no vol deixar de conquerir ceptres mundials

  • Yoshishige Nomura, cap del departament de competició de Honda (HRC), mostra la seva admiració per Bou «que ha competit i guanyat títols, fins i tot lesionat»

Toni Bou renova tres anys més amb Repsol Honda
1
Es llegeix en minuts
Emilio Pérez de Rozas
Emilio Pérez de Rozas

Periodista

ver +

Si d’alguna cosa no es dubta a l’ampli i espectacular món del motorsport és que el català Toni Bou, de 34 anys, nascut a Piera (Barcelona) el 17 d’octubre de 1986, és un dels millors pilots de tota la història de totes les especialitats. Bou, guanyador de 28 campionats del món de trial, tant ‘indoor’ com a l’aire lliure, acaba de renovar amb l’equip Repsol Honda, amb qui va començar el 2007, per tres anys més, amb què la llegenda del trial complirà un total de 18 anys amb el ‘team’ campió.

Notícies relacionades

Durant aquests 14 anys al Repsol Honda Team, Bou ha batut pràcticament tots els rècords existents en el món del trial, de l’equilibrisme i potència sobre la moto, conquerint 28 títols mundials (14 ‘indoor’, 14 ‘outdoor’), amb 118 victòries a l’aire lliure i 67 sota sostre, a més d’11 títols de campió d’Espanya, entre molts altres èxits.

Felicitat absoluta

«Estic supercontent amb aquesta notícia», ha assenyalat Bou després de l’anunci fet per Repsol i Honda. «He d’agrair a Honda la seva confiança en mi. És un gran equip i una aliança fantàstica, amb el qual hem aconseguit molts èxits i que, en moments complicats com aquests, és un orgull que mostrin la confiança en mi. Renovar per tres anys més és un premi a la meva bona carrera i també a la tasca que hem fet junts durant tots aquests anys. Espero poder seguir aquí molts anys més; és casa meva, on estic més còmode i on m’agradaria estar per no canviar mai». No cal dir que l’enginyer japonès Yoshishige Nomura, màxim responsable del departament de competició de la fàbrica alada (HRC), també ha mostrat la seva satisfacció per retenir el millor pilot de l’especialitat en la seva companyia. «Em complau que Toni Bou continuï competint amb el Repsol Honda Team l’any que ve i dos anys més. Guanyar 28 campionats consecutius és un èxit sorprenent. En ocasions ha hagut de lluitar contra les lesions, però tot i així ha vençut: una mostra de la seva inigualable determinació per guanyar el títol. Mantenir la seva condició mental, habilitat i física al màxim nivell tampoc és tasca fàcil, i m’agradaria agrair-l’hi a ell amb tota la meva sinceritat. HRC continuarà brindant-li la millor moto i equip per ajudar-lo a continuar guanyant».