temor del contagi

Suspesos dos tornejos de golf a l'Àsia pel coronavirus

Ajornades les dues grans cites femenines de Singapur i Tailàndia

Singapore (Singapore), 09/02/2020.- A couple wear protective masks at the arrival hall of Changi Airport in Singapore, 09 February 2020. Singapore’s Ministry of Health has reported 40 cases of the novel coronavirus (2019-nCoV). The Ministry of Health has raised its Disease Outbreak Response System Condition (DORSCON) level from yellow to orange, meaning that additional precautions will be taken such as increased temperature screening and the cancellation of group activities in schools and the community. (Singapur, Singapur) EFE/EPA/WALLACE WOON

Singapore (Singapore), 09/02/2020.- A couple wear protective masks at the arrival hall of Changi Airport in Singapore, 09 February 2020. Singapore’s Ministry of Health has reported 40 cases of the novel coronavirus (2019-nCoV). The Ministry of Health has raised its Disease Outbreak Response System Condition (DORSCON) level from yellow to orange, meaning that additional precautions will be taken such as increased temperature screening and the cancellation of group activities in schools and the community. (Singapur, Singapur) EFE/EPA/WALLACE WOON / WALLACE WOON (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Els tornejos de golf femení de Singapur i Tailàndia per al circuit de golf d’Amèrica del Nord, programat per a les pròximes setmanes, han sigut cancel·lats a causa del coronavirus, va anunciar aquest dilluns la LPGA (Associació Professional de Golf Femení).

«A causa de les contínues preocupacions de salut i les últimes recomanacions en alguns països asiàtics que els grans esdeveniments han de cancel·lar-se o posposar-se a causa del coronavirus, la LPGA i els seus socis han decidit cancel·lar l’Honda LPGA Tailàndia i el HSBC Women’s», va afirmar la LPGA en un comunicat. El Campionat Mundial Femení HSBC és un dels esdeveniments més prestigiosos en el circuit LPGA, segons la pàgina web de l’organització. Hauria d’haver sigut disputat del 27 de febrer a l’1 de març a Singapur amb 66 golfistes, incloses aquelles que ocupen les primeres tres posicions en el rànquing mundial, les sud-coreanes Jin Young Ko i Park Sung-hyun i la nord-americana Nelly Korda.

L’Honda LPGA Tailàndia havia de començar el 20 de febrer a Pattaya. Aquestes cancel·lacions, que segueixen la del torneig Blue Bay LPGA a l’illa xinesa de Hainan, signifiquen que el circuit de dones nord-americanes es veu privat dels seus tres esdeveniments asiàtics més lucratius al començament de la temporada.

Salut i seguretat

Notícies relacionades

«La salut i la seguretat de les nostres jugadores, seguidors i tots els que treballen en aquest esdeveniment és sempre la nostra màxima prioritat. Estem decebuts que aquests tornejos no es duguin a terme aquesta temporada, i estem ansiosos per tornar aviat a l’Àsia», afegeix la LPGA. Singapur va elevar el seu nivell d’alerta divendres a causa del virus. Els organitzadors de l’esdeveniment tenen instruccions de cancel·lar o posposar qualsevol reunió important no essencial.

Singapur ha prohibit l’entrada o el trànsit d’estrangers que han viatjat recentment a la Xina continental. La ciutat estat també ha deixat d’emetre visats per als titulars de passaports xinesos.

Temes:

Golf Coronavirus