tornada a entrenar

El serial Icardiarriba a la seva fi

El davanter argentí ja està a les ordres de Spaletti i seria convocat en el pròxim partit, davant de la Lazio

aguasch45559625 inter milan s mauro icardi celebrates after scoring during t190321130501

aguasch45559625 inter milan s mauro icardi celebrates after scoring during t190321130501 / Antonio Calanni

1
Es llegeix en minuts
Iván Adler

Després de tantes anades i vingudes i de més de 40 dies, el serial de Mauro Icardi arriba a un final feliç després de diversos capítols d’incertesa.  L’argentí ha tornat als entrenaments de l’Inter ja fa dos dies i serà convocat per al pròxim partit davant de la Lazio, a San Siro.

A més, s’ha retrobat amb companys amb qui va tenir tensions, com per exemple els croats Marcelo Brozovic i, sobretot, Ivan Perisic, per unes declaracions de la seva dona i representant Wanda Nara contra aquest últim. Amb Perisic ha compartit la sessió d’entrenament a les ordres de Luciano Spalletti. Tot indica que la seva relació ha millorat.

És que justament Nara, la seva agent i dona, va ser la principal assenyalada en la trama del conflicte Icardi-Inter en les negociacions per la renovació del seu contracte, i encara no hi ha indicis que hagin arribat a un acord. Tampoc hi ha certeses sobre si li tornen la capitania o si el braçalet el continuarà tenint el porter Handanovic.

El cansament de Lautaro

Segons 'La Gazzetta dello Sport', Icardi podria ser titular en el partit davant de la Lazio ja que Lautaro Martínez, que va aprofitar amb gols l’absència del número 9, ha tornat als entrenaments del’Inter  amb fatiga muscular del partit de la FIFA amb la selecció Argentina

Notícies relacionades

L’exjugador de la Sampdoria portava nou partits fora de la convocatòria del 'Neroazzurro'. Cinc victòries, dos empats i dues derrotes és el saldo que l’equip italià va deixar en absència del ‘rosarino’ després del seu últim partit, que va tenir lloc el 9 de febrer en una victòria davant delParma. Entre aquests resultats durant el conflicte hi ha l’eliminació del’Europa League en mans de l’Eintracht Frankfurt i una victòria en el derbi de Milà (2-3).

Icardi va marcar el seu últim gol el 31 de gener en el duel de la Copa Itàlia, i justament contra la Lazio, el rival del retornd’IcardiMauro somia cridar el gol de l’alleujament a San Siro, davant la seva gent, per posar fi a un serial que ha durat poc temps però que ha mantingut tothom en suspens.