A LA CIUTAT COMTAL

Cristiano s'acaba de recuperar en una clínica de Barcelona

El portuguès va passar per la Corachán per rebre un tractament que escurcés la recuperació de la lesió

CR7 ja és a Torí, on també serà revisat pels metges del Juventus

aguasch47510070 topshot   doctors check on portugal s forward cristiano rona190328125700

aguasch47510070 topshot doctors check on portugal s forward cristiano rona190328125700 / PATRICIA DE MELO MOREIRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cristiano Ronaldo ja és a Torí després del seu pas fugaç per Barcelona, on va iniciar un tractament per la seva lesió muscular a la cuixa dreta per intentar escurçar els temps de recuperació a la Unitat de Medicina Regenerativa a la Clínica Corachán, i d’aquesta forma poder estar en òptimes condicions per al duel crucial davant de l’Ajax  a laChampions League el pròxim 10 d’abril.

El davanter portugés passarà avui per les sales mèdiques de la ciutat esportiva de 'La Vecchia Signora', on l’esperen els metges del club torinès per revisar-lo i determinar l’estat de la lesió que va patir en el partit de l’Eurocopa Portugal-Sèrbia. Els metges de la Juve tindran en compte el diagnòstic i el 'planing' de la Corachán.

Notícies relacionades

Després de l’alarma per la lesió, l’exjugador del Reial Madrid va enviar un missatge de tranquil·litat als seguidors de la Juve: "No estic preocupat. Conec el meu cos i sé que estaré bé d’aquí a dues setmanes". Optimisme que va rematar amb una captura a Instagram, acompanyat per la seva parella a l’hotel lisboeta de la seva propietat.

L’última lesió muscular del portuguès es va produir en la temporada 2015-2016.