SENYALS DE PAU

Icardi torna a entrenar amb l'Inter

El futbolista argentí portava més d'un mes d'absència

aguasch45559625 inter milan s mauro icardi celebrates after scoring during t190321130501

aguasch45559625 inter milan s mauro icardi celebrates after scoring during t190321130501 / Antonio Calanni

1
Es llegeix en minuts

Els primers senyals de pau comencen a fer incursions enl’Inter  al mig del conflicte entre Mauro Icardi i el club 'neroazzurro' per la renovació del contracte. 36 dies van passar des de l’última aparició de l’argentí a les instal·lacions del’Inter  perquè, aquest dijous, es presentés al Suning Training Center sota les ordres de l’entrenador Luciano Spalletti.

Notícies relacionades

Icardi va fer gimnàs per recuperar el genoll i després, davant la presència del director executiu de l’Inter, Beppe Marotta, va entrenar al mateix temps que els seus companys que no van ser convocats per les seleccions nacionals. El davanter argentí, que sortia com un fix en la renovada selecció argentina de Lionel Scaloni, va perdre el seu lloc pel conflicte que va mantenir amb el seu club italià.

El braçalet de capità no li serà retornat i només depèn d’ell tornar a l’equip de forma permanent, ser acceptat novament al vestidor i llimar asprors amb Spalletti per tenir possibilitats de ser convocat en el pròxim partit, que serà contra la Lazio a San Siro el 31 de març.