a pals a miami

Conor McGregor, detingut per agredir un fan que el va fotografiar amb el mòbil

aguasch47316411 epa2619  miami  estados unidos   11 03 2019   imagen facilit190312125145

aguasch47316411 epa2619 miami estados unidos 11 03 2019 imagen facilit190312125145 / MBPD HANDOUT

1
Es llegeix en minuts

El lluitador irlandès d’arts marcials mixtes Conor McGregor va ser arrestat  a Miami Beach, acusat de robatori i conducta criminal per emportar-se el telèfon mòbil d’un 'fan’ que va intentar fotografiar-lo. Prèviament, McGregor va arrabassar l’aparell al 'paparazzi' i el va trepitjar diverses vegades. El lluitador (30 anys)  està detingut sota una fiança d’11.100 euros, alCentre Correccional Turner Guilford Knight, del comtat de Miami-Dade.

El professional de la Ultimate Fighting Championship (UCF) d’arts marcials mixtes està acusat de tirar el mòbil d’un home que va intentar fer-li una foto, de trepitjar-lo diverses vegades i emportar-se'l, segons l’informe policial. L’aficionat, a més, va dir a la policia que el telèfon estava valorat en 1.000 dòlars. Les autoritats van localitzar i van arrestarMcGregor  dilluns passat.

El novembre del 2017, el lluitador irlandès va ser multat amb 400 euros per excés de velocitat per un jutjat de Dublín. L’esportista s’havia declarat culpable de conduir a gairebé 160 quilòmetres per hora per una carretera amb límit de 100 als afores de la capital irlandesa, una infracció per la qual va demanar perdó i va intentar pagar la multa de 80 euros per correu però que per un error burocràtic, va dir, no va poder.

McGregor es va enfrontar aquell mateix any al púgil nord-americà Floyd Mayweather Jr. a Las Vegas (EUA), i els dos van guanyar grans sumes de diners al convertir l’espectacle en el combat més lucratiu de la història.

L’irlandès, que va perdre davant de Mayweather per ‘knock-out’ tècnic en el desè assalt del combat en el qual va debutar com a boxejador, va considerar que la baralla "va ser divertida" però que l’àrbitre "es va precipitar" al parar-la.

L’abril del 2018, el sempre excèntric McGregor va haver de pagar una fiança de 50.000 dòlars per tres càrrecs d’agressió i un de vandalisme imposats per la seva participació en un aldarull a l’aparcament interior del Barclays Center de Brooklyn, Nova York (EUA).

Notícies relacionades

El lluitador irlandès va ser capturat per la càmera de seguretat tirant una plataforma de mà a través de la finestra d’un autobús que transportava lluitadors de l’UFC

"Hi va haver una disputa sobre un títol vacant i la persona amb qui discutia no va resultar ferida", va comentar llavors el cap de detectius Robert Boyce