LA POLÈMICA DEL DERBI CATALÀ

David López: «He perdut la meva admiració i respecte per Stuani"

El central de l'Espanyol assegura que l'agressió de l'uruguaià va ser "totalment indecent"

david-lop

david-lop

1
Es llegeix en minuts

El central de l'EspanyolDavid López va afirmar aquest dimecres després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que després del partit contra el Girona (1-3) ha perdut el "respecte i l'admiració" a l'uruguaià Cristhian Stuani, amb qui va protagonitzar una de les polèmiques del partit.

El defensa blanc-i-blau va descriure d'aquesta forma el succeït: "Volia felicitar-lo perquè és el màxim golejador de LaLiga i està a un nivell altíssim. No vull que sembli una revenja, però simplement pel que em toca a nivell personal crec que la jugada és totalment indecent".

Imatges vistes mil vegades

Notícies relacionades

David López va definir l'acció de Stuani com una "agressió" després de veure les imatges "mil vegades des de mil preses". Segons el central l'uruguaià va anar contra ell. "Ho fa amb intenció i sap on soc, és una acció perillosa i temerària", va dir.

"Mai no pots deixar el colze enrere perquè saps que alguna cosa passarà i en tres partits amb ell m'ha passat quatre vegades", va recordar el defensor espanyolista. "El discurs de noblesa que no ha sigut la seva intenció ja no serveix, perquè la primera vegada em va trencar el nas i no vaig dir res, però no soc ximple. És una falta de respecte a un professional i a un excompany d'equip", va remarcar. "¿Tornar-l'hi? Això no va amb mi", va concloure David López.

Temes:

Espanyol