BOGERIA CATALANA

Així van viure la primera final els seguidors del River Plate a Barcelona

Vídeo inèdit de la festa que van muntar als carrers de la capital catalana

hinchas-del-river / periodico

1
Es llegeix en minuts
Iván Adler / Barcelona

L’empat a 2 entre el Boca Juniors i el River Plate en l’anada de la final de la Copa Libertadores va ser electritzant, no només pel que va passar dins del terreny de joc, sinó per com el van viure els seguidors argentins que viuen a Catalunya. Tant dissabte com diumenge desenes d’aficionats argentins es van passejar amb samarretes d’un dels dos equips pel centre de Barcelona

En aquest cas, les imatges inèdites són de la Filial de River a Barcelona. Els aficionats van muntar una veritable festa, portant la passió argentina a les terres catalanes. Bombos, banderes i fins i tot focs artificials. Coses normals al país de Lionel Messi, però que solen ser sorprenents per als europeus.

Notícies relacionades

Els ulls del món va estar posat a l’Argentina, més concretament a Buenos Aires, on elBoca i elRiver es van veure les cares en un duel sense precedents.  En realitat, dissabte també les mirades mundials van estar posades a l’Argentina, ja que era el dia original de la final, però es va suspendre pel diluvi que va caure sobre Buenos Aires.

Caldrà tenir paciència i aguantar els nervis fins al 24 de novembre, en què es jugarà el partit de tornada al Monumental. Allà serà la batalla final entre ‘xeneizes’ i ‘millonarios’.