DECISIÓ FIFA

Mateu Lahoz, fora de les semifinals del Mundial

El col·legiat espanyol no arbitrarà cap dels quatre últims partits de Rússia 2018

mateu-lahoz-dirigio-dinamarca-australia-1530799835894

mateu-lahoz-dirigio-dinamarca-australia-1530799835894

1
Es llegeix en minuts

Mateu Lahoz ha acabat el seu Mundial. El col·legiat valencià, únic representant de la delegació espanyola a la Copa del Món de Rússia, no ha passat l’últim tall del Comitè d’Àrbitres i veurà les semifinals i la final lluny dels terrenys de joc.

Fins al moment, Lahoz havia dirigit el Dinamarca-Austràlia (1-1) i l’Islàndia-Croàcia (1-2) com a primer àrbitre. A més, havia participat en el Croàcia-Nigèria, el Brasil-Mèxic i el Suècia-Anglaterra com a quart col·legiat. Però les seves intervencions no han sigut suficients per passar l’últim tall que ha decidit qui dirigirà els últims quatre partits del campionat.

Els elegits

El valencià ha quedat fora de la llista definitiva del Comitè d’Àrbitres de la FIFA, que ha designat el conjunt de col·legiats, assistents i revisors del videoarbitraje (VAR) per al que queda de torneig. Els àrbitres titulars elegits són l’iranià Alireza Faghani, el senegalès Malang Diedhiou, el nord-americà Mark Geiger, el mexicà César Arturo Ramos Palazuelos, l’uruguaià Andrés Cunha, l’argentí Néstor Pitana, el brasiler Sandro Ricci, el neozelandès Matthew Conger, el turc Cuneyt Cakir, l’holandès Bjorn Kuipers, el serbi Milorad Mazic i l’italià Gianluca Rocchi.

Notícies relacionades

La primera semifinal (França-Bèlgica) la dirigirà l’uruguaià Andrés Cunha junt amb els seus compatriotes Nicolás Taran Espinosa. Com a quart àrbitre hi haurà el mexicà César Ramos. Respecte al partit entre Anglaterra i Croàcia, la FIFA encara no s’ha pronunciat.

El que sí que s’ha publicat és la llista d’assistents de vídeo que continuen al Mundial. Ells són el brasiler Wilton Sampaio, l’argentí Mauro Vigliano, els alemanys Bastian Dankert i Felix Zwayer, el portuguès Artur Dias Soares, el polonès Pawel Gil, i els italians Massimiliano Irrati, Daniele Orsato i Paolo Valeri.