L'AMISTÓS DEL WANDA METROPOLITANO

Messi s'entrena a casa de Cristiano Ronaldo

L'estrella argentina s'incorpora als entrenaments amb la seva selecció a la ciutat esportiva del Reial Madrid

Messi s’uneix a l’entrenament de l’Argentina a la Ciudad Deportiva del Reial Madrid. / AFP / GABRIEL BOUYS. VÍDEO: EFE

1
Es llegeix en minuts
Carlos F. Marcote

Leo Messi arribarà a temps de jugar contra la selecció espanyola en l'amistós que l'Argentina disputarà contra la Roja dimarts que ve al Wanda Metropolitano. L'estrella del Barcelona, que divendres no va participar en la victòria de la seva selecció davant Itàlia a Manchester (2-0) ni dissabte en el primer entrenament de la seva selecció a la ciutat esportiva del Reial Madrid, sí que s'ha exercitat aquest diumenge amb la resta dels seus companys a les instal·lacions de Valdebebas, en un camp annex al que utilitza habitualment l'equip blanc.

Messi arrossega una fatiga muscular a l'isquiotibial i a l'adductor dret que li va impedir jugar l'amistós contra Itàlia a l'Etihad de Manchester, i es va arribar a pensar fins i tot que Jorge Sampaoli el podria alliberar del nou amistós contra l'equip dirigit per Julen Lopetegui. L'estrella argentina, però, s'ha reincorporat als entrenaments amb la resta dels seus companys i tot indica que podrà estar present en el xoc contra Espanya.

Una sola derrota 

Notícies relacionades

Al marge del grup, s'han exercitat el centrecampista del Zenit de Sant Petersburg Leandro Paredes i el mitjapunta del West Ham Manuel Lanzini, pels seus traumatismes a l'espatlla dreta i al genoll dret, respectivament. Tots dos van ser titulars en el xoc contra Itàlia.

La selecció argentina, que es tornarà a entrenar dilluns al matí a les instal·lacions madridistes, ha sumat cinc victòries, tres empats i una derrota des que està dirigida per Sampaoli. Ha guanyat el Brasil, Itàlia i Rússia, va empatar amb l'Uruguai a Montevideo i va perdre  2-4 contra Nigèria en un amistós el novembre de l'any passat en l'únic partit en què el tècnic va alliberar a Messi.