MISSATGE A FLORENTINO

Cristiano: "¿La meva renovació? El president potser sabrà contestar millor..."

"De la meva boca no has sentit que no estigui content al Madrid", diu el portuguès després dels seus dos gols al Dortmund

marcosl40300036 real madrid s forward from portugal cristiano ronaldo celebr170927003217

marcosl40300036 real madrid s forward from portugal cristiano ronaldo celebr170927003217 / ODD ANDERSEN

1
Es llegeix en minuts
Antonio Merino / Madrid

"Jo no he dit que no estigui content al Madrid. Quan ets gran, la gent parla de tu". Cristiano Ronaldo, l'estrella blanca, estava content pel seu retrobament amb el gol a Dortmund, on va firmar dos gols decisius en el triomf de l'equip de Zidane. "Era un desafiament per a nosaltres, havíem d'estar motivats per canviar la història i gràcies a Déu així ha sigut. Hem jugat un partit ple tant a dalt com a baix", ha dit Cristiano a la cadena Mega, i ha deixat, al mateix temps, un missatge a Florentino Pérez. "¿Renovació a la vista? Bona pregunta, jo estic content pels meus companys, potser el president la sabrà contestar més bé que jo", ha afegit.

Després, Cristiano ha deixat anar les seves queixes per estar de manera permanent sota sospita. "Em sorprèn l'opinió pública al respecte, els números parlen per si mateixos", ha recordat el davanter portuguès. "Jo no em desespero, tinc una ment neta i preparada per a la crítica, que és cada vegada pitjor", ha recordat abans de comentar que "la gent parla de Cristiano cada dia a tot arreu. Jo visc per al futbol i per a la meva família".