A superar al Madrid amb la il·lusió de qualsevol seguidor

Simeone apel·la al factor emocional per posar de cara una eliminatòria en què assegura no sentir més tensió que davant el Leganés o Las Palmas

undefined38184672 gra707  madrid  25 04 2017   el t cnico argentino del atl ti170501173047

undefined38184672 gra707 madrid 25 04 2017 el t cnico argentino del atl ti170501173047 / Juanjo Martin

2
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

«Cap victòria compensarà el que va passar a Milà o Lisboa», va afirmar Simeone tan bon punt es va estrenar la temporada, i segur que ja tenia al cap la possibilitat d’arribar a una altra final. Però aquest cop toca el Madrid a les semifinals i, encara que no ho admetrà mai, només la possibilitat de fer fora l’equip blanc en el penúltim assalt li genera tanta il·lusió com guanyar el títol.

Però d’això no en va voler parlar en la roda de premsa prèvia a l’últim entrenament. Tot al Bernabéu, quan en l’última ocasió en què es van creuar a la Champions abans de la final, en els quarts de la temporada 2014-15, va preferir celebrar l’última sessió preparatòria a la seva ciutat esportiva. Llavors Chicharito va sentenciar (1-0) després de l’empat a zero del Calderón. «Hem entés què és el que ens venia més bé per a aquest partit», va declarar Simeone, que assegura que té el mateix estat d’ànim que contra Las Palmas o el Leganés.

Diego Pablo Simeone

ENTRENADOR DE L'ATLÈTIC

Sabem la pressió que generen els ambients. Que Atkinson passi desapercebut és el millor que ens pot passar a tots"

Arbitratge com el de ‘Kassai’

«És una sensació que tinc sempre. Aïllat en la prèvia, amb la tensió davant la responsabilitat que hem generat en la gent... Potser en aquests partits més simples encara estic més nerviós», va apuntar el Cholo, que no vol pensar en la possibilitat de trobar-se amb un arbitratge semblant al que va protagonitzar l’hongarès Kassai en el partit que va donar pas a les semifinals al Madrid. «Sabem la pressió que generen els ambients. Que Atkinson passi desapercebut és el millor que ens pot passar a tots», va apuntar.

Notícies relacionades

«Hem de ser forts i portar el partit on més còmode el puguem viure. Els imagino sortint forts com solen fer... No m’imagino el resultat, espero que sigui un partit ajustat en què sapiguem aprofitar els espais que ens permetin», va assenyalar Simeone, que no va aclarir qui ocuparà el lateral dret, però no arriscarà amb Vrsaljko. «Pot faltar un jugador important, però l’equip sosté la falta», va afegir Simeone, que a la pregunta sobre quin conill del barret de copa pensa treure va dir que el camí a prendre era l’emocional: «Formar un equip que competeixi amb la il·lusió de qualsevol seguidor de l’Atlètic».

Gabi també havia apel·lat als sentiments a propòsit de la carta de Juanfran a l’afició, en què es va mostrar convençut que el capità acabarà aixecant l’orelluda. «Tant de bo tingui raó. És una il·lusió que tenim tots per com treballem. Estem en el camí correcte, però només amb el cor no es guanyen copes. Tant de bo fem el partit perfecte», va afirmar.