Clemente carrega contra Pedrerol: "Només parla de xorrades i es mofa sense respecte del Barça"

L'exseleccionador assegura que el periodista català opina de futbol com si ell parlés de medicina

combo

combo

1
Es llegeix en minuts
IGOR URIGUEN / BILBAO

Quatre dècades a les banquetes i una trajectòria plena d'anècdotes enfrontaments han portat Javier Clemente a opinar de qualsevol tema sense cap tipus de mania. Als seus 66 anys no es mossega la llengua. De fet, no ho ha fet mai. 

Al preparador basc, que va perdre el cap de setmana passat el rècord de partits dirigits a l'Athletic a favor d'Ernesto Valverde, hi ha un periodista que l'incomoda especialment. Es tracta de Josep Pedrerol, el presentador d''El Chiringuito de Jugones', amb qui manté una relació complicada des de fa anys.

 

MÉS MALEDUCATS

Notícies relacionades

"Si alguna cosa no ha canviat en tots aquests anys és la premsa. Ara potser hi ha algun maleducat més però segueix sent semblant", destaca el que va ser protagonista de la pugna 'García-De la Morena'. El tècnic, en una conversa amb EL PERIÓDICO, afirma que ha mantingut "sempre el respecte per qui fa la seva feina com millor sap, encara que hi ha qui parla com si jo em posés a fer-ho sobre medicina".

Clemente no s'amaga. "¿Qui? Pedrerol. Només parla de xorrades. Ara mateix fa una mofa contínua sense respecte del Barça. M'imagino que l'hi recordaran quan vagi cap allà", proclama el veterà entrenador, que ja va definir fa unes setmanes el periodista català com "el més tonto d'Espanya".