OLIMPISME

Una jove brasilera revela els detalls de la seva apassionada nit amb Bolt

Jady Duarte, estudiant de 20 anys, explica en exclusiva al 'Daily Mail' els detalls de la seva esbojarrada cita sexual amb l'home més ràpid del món

jadyduarte

jadyduarte

1
Es llegeix en minuts

L'home més ràpid del món va celebrar en gran al Brasil la conquista del desitjat 'triple triple'Usain Bolt va aconseguir una tremenda superioritat amb l'or en els 100, 200 i 4x100 metres als Jocs de Rio, tal com va fer a Londres 2012 i Pequín 2008. Una superioritat que fora de les pistes no sembla tan manifesta a jutjar per les escandaloses declaracions de la jove Jady Duarte: "té el cos d'un campió, encara que les seves parts masculines no estan a l'altura".

El jamaicà va passar segons sembla una nit de passió amb aquesta estudiant brasilera de 20 anys que no ha dubtat a destapar els detalls de la seva breu però intensa relació amb la llegenda de l'esport que la va conquistar pels seus espectaculars abdominals. "Mai havia vist una cosa així. Només havia d'estendre la mà i acariciar-lo", va declarar en exclusiva Duarte al 'Daily Mail'.

A LA VILA OLÍMPICA AMB RIHANNA DE FONS

Notícies relacionades

La cita va tenir lloc al selecte club 'All In' de Rio de Janeiro, al qual Bolt va avar diumenge passat per celebrar el seu trentè aniversari. Allà es va encapritxar amb Duarte, que es va resistir inicialment als seus encants perquè "volia fer-la treballar". Encara que finalment va pujar al taxi de Bolt amb destí a la Vila Olímpica, on van disfrutar d'una nit de sexe a l'habitació del jamaicà.

"Va posar una cançó de Rihanna de fons. Va ser molt apassionat i excitant. Esperava que fos ràpid, però en realitat va ser el sexe més lent que mai he tingut", detalla Duarte, que va aprofitar els seus minuts amb Bolt per fotografiar-se amb ell al llit. Malgrat no facilitar-li el seu número de telèfon, 'el llampec li va prometre que quedaria amb ella durant els Jocs Paralímpics. Encara que després de destapar els fets en aquesta primera cita, sembla difícil que n'hi hagi una segona.