VELOCISTA DESENFRENAT

La festa més boja d'Usain Bolt

Usain Bolt es diverteix amb el ball més calent després dels seus èxits a Rio 2016. / periodico

1
Es llegeix en minuts

Usain Bolt no ha faltat a la seva cita amb les medalles en uns Jocs Olímpics. I després de tornar a fer un triple d'or (100, 200 i 4x100 metres), aquesta vegada a Rio, que l'ha convertit en "el més gran", tampoc ha faltat a la seva cita amb la discoteca per celebrar els seus èxits. A més, feia 30 anys aquest diumenge, de manera que li sobraven motius per entregar-se al ball i la festa sense fi.

Notícies relacionades

Si fa quatre anys, després de guanyar els tres ors als Jocs de Londres ho va celebrar amb tres jugadores sueques d'handbol, l'esprínter jamaicà ha corregut veloç a la discoteca All In de Rio de Janeiro per celebrar que ja és immortal, i de passada, ballar amb totes les dones que li han sortit al pas, que no eren poques.

En el vídeo que ha aconseguit EL PERIÓDICO, Bolt surt ballant amb frenesí amb una noia que no sembla ser la seva discreta nòvia, Kasi BennettKasi Bennett. I no sembla que pensi gaire en ella, si tenim en compte la cara d'alegria que exhibeix. ¿Què dirà la discreta i curvilínia jamaicana, que fa tres anys que surt amb el 'Llampec', quan vegi aquest vídeo?

Temes:

Usain Bolt