El Madrid s'entona per a la Supercopa amb un triomf davant el Bayern (0-1)

Un golàs de Danilo dóna a l'equip blanc la seva segona victòria en la gira nord-americana

 

  / BILL KOSTROUN / AP

2
Es llegeix en minuts

Un xut d'esquerra sorprenent de Danilo va donar el triomf al Madrid sobre el Bayern de Carlo Ancelotti en el tercer partit de la seva gira nord-americana de la International Champions Cup. Dues victòries i una derrota per escalfar motors de cara a la Supercopa d'Europa.

Amb la vista posada en el partit del 9 contra el Sevilla, Zidane va recórrer a Modric, James i Isco, fet que va suposar, entre altres coses, la sortida de l'equip d'Asensio, la gran sensació de la pretemporada madridista. L'estrena dels tres citats en aquesta fase preparatòria no va significar, no obstant, un pas cap endavant de l'equip blanc, que es va veure clarament superat en el primer acte del xoc per un Bayern molt més entonat, malgrat l'absència de mitja dotzena dels seus titulars.

OCASIONS ALEMANYES

La fusta i Casilla van evitar que el campió alemany s'avancés al marcador en el primer temps, en què el conjunt madridista no va tenir ni la pilota ni prou profunditat per perjudicar la defensa germànica. Amb prou feines una bona aparició d'Isco al quart d'hora i un dur xut de James que va marxar alt per poc a prop del descans. El colombià, com Modric, es va quedar a la banqueta després del descans sense haver fet més per guanyar-se la confiança del seu entrenador.

Ben equilibrat per Xabi Alonso davant de la defensa i amb un Thiago molt participatiu, el Bayern va tenir la seva primera gran ocasió per mitjà d'Alaba, que va llançar al pal un gran llançament de falta amb l'esquerra. El porter blanc, que va fer l'estàtua, va evitar després que Green i Thiago avancessin el quadro bavarès amb dues grans intervencions, sobretot amb la que va respondre a un tret extraordinari de l'exblaugrana.

REACCIÓ BLANCA

Notícies relacionades

Asensio va entrar a la segona part per James i Kovacic per Modric, però el Madrid va millorar sobretot per la millora de les aportacions de Marcelo i Isco. El lateral brasiler, el millor davant el Chelsea dissabte, va robar en zona d'alt risc del Bayern i va habilitar Morata, que va travessar fora sol davant Ulreich. El malagueny va culminar una gran maniobra amb un preciós tir al pal des de fora de l'àrea abans de ser rellevat.

Per contra, el Bayern va perdre presència ofensiva. Ancelotti només va introduir tres canvis, per nou del quadro blanc, que va fer una pressió molt més efectiva i es va acabar emportant el partit amb un sorprenent xut d'esquerra de Danilo (m. 79), el relleu de Carvajal. 

Les alineacions

Camp: MetLife Stadium (New Yersey).