COPA AMÈRICA

Neymar: "Demano perdó als meus companys"

El davanter recolza el Brasil i revela que el "matava per dins" quedar-se a la Copa Amèrica sense poder jugar

Neymar segueix des de la llotja de l’estadi Monumental David Arellano de Santiago de Xile el partit entre el Brasil i Veneçuela de la Copa Amèrica.

Neymar segueix des de la llotja de l’estadi Monumental David Arellano de Santiago de Xile el partit entre el Brasil i Veneçuela de la Copa Amèrica. / AFP / MARTÍN BERNETTI

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Neymar ja ha començat les vacances. Ha acomiadat un fantàstic any al Barça, amb la conquista del triplet, i un horrible curs amb el Brasil Xile, on va arribar amb moltes esperances de conquistar la Copa Amèrica i només ha pogut jugar dos partits. Va brillar en la seva estrena amb el Perú marcant un gol i donant-ne un altre, però es va complicar la vida al perdre el cap davant Colòmbia, acció que li va costar quatre partits de sanció.

Finalment, la Confederació Brasilera de Futbol no ha recorregut aquest càstig i l'estrella blaugrana ha començat aquest mateix dilluns les vacances, però ha deixat, això sí, un missatge de penediment a les xarxes socials. "Demano perdó als meus companys", ha escrit Neymar, dolgut perquè no podrà participar en cap partit més d'aquest torneig. "Tinc la certesa que això és un aprenentatge més en la meva carrera", recalca.

Risc d'una lesió accidental

Notícies relacionades

"Sé que la meva presència en el grup és important, així com la dels altres jugadors que, ara més que mai, han d'estar concentrats en els pròxims partits que han de venir", subratlla Neymar en l'inici del seu llarg missatge escrit. "No he fugit mai de la meva responsabilitat de ser un dels líders del grup i com a capità sempre m'entrego per obtenir victòries i prenent decisions, siguin correctes o equivocades", prossegueix el davanter brasiler.

"Independentment d'on estigui a partir d'ara, acompanyaré sempre la meva selecció i recolzaré l'èxit dels meus companys. Però quedar-me aquí entrenant-me em matava per dins. I sense cap alegria. És molt roí entrenar-se sense preparar-se per a alguna cosa i aquesta situació em podia portar a una lesió accidental, cosa que ho faria tot més difícil", argumenta Neymar, que va traslladar aquests sentiments a la comissió tècnica que lidera Dunga i els seus propis companys. Per això, els acaba demanant "perdó" a tots.