LA COPA AMÈRICA DE FUTBOL

El Brasil no recorre i Neymar abandona la Copa Amèrica

L'estrella del Barcelona comença avui les vacances després del càstig pels incidents davant Colòmbia

Neymar posa amb els seus companys de la selecció brasilera abans de deixar la competició.

Neymar posa amb els seus companys de la selecció brasilera abans de deixar la competició. / CBF

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

El Brasil va guanyar Veneçuela (2-1) i es va colar en els quarts de final de la Copa AmèricaBrasilVeneçuelaCopa Amèrica on l'espera el Paraguai. I Neymar s'ho mirava tot des d'una llotja complint el primer dels quatre partits de sanció que li ha imposat la CONMEBOL pels incidents que va protagonitzar davant Colòmbia. Acabat el partit, la Confederació Brasilera de Futbol (CBF) va anunciar que no recorreria el càstig a l'estrella del Barcelona i que per això podria deixar la Copa Amèrica. I així ho farà avui mateix.

Notícies relacionades

El jugador, després de rebre el permís del seleccionador Dunga, es va acomiadar dels seus companys posant en una foto de grup abans de començar immediatament les vacances. D'aquesta manera, i si Neymar té un mes complet de descans, es podria unir a la gira americana del Barcelona pels Estats Units a finals de juliol i preparar amb calma la Supercopa d'Europa contra el Sevilla el pròxim 11 d'agost a Tiblisi.

CÀSTIG DE QUATRE PARTITS

La CBF ha revelat que en "una reunió entre Neymar i la comissió tècnica" s'ha decidit no apel·lar al càstig de quatre partits i ha manifestat que "espera que el mateix rigor amb què la CONMEBOL va castigar Neymar sigui adoptat en totes les competicions organitzades per l'entitat". Per a Neymar ja s'ha acabat aquesta temporada. Ara comencen les vacances.

Temes:

Neymar