Funeral al Bernabéu

Ancelotti: La meva sensació és que seguiré / ATLAS

2
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE
MADRID

El sol fet d'haver de jugar contra el Getafe dues hores després que els equips que s'hi juguen alguna cosa aquesta tarda (20.30 hores, Canal + Lliga / Gol T) aguditza la depressió que viu el Madrid, que es veu obligat a escenificar al seu estadi el tancament d'una temporada marcada pel disgust del que hauria pogut ser i no ha sigut. L'equip blanc diu adéu a un curs decebedor, després d'un inici en què es van disparar les il·lusions, en un ambient molt carregat per la recerca de culpables per part de qui necessita tallar caps per justificar els seus desvaris, que no és un altre que Florentino Pérez.

Tot apunta que el primer que caurà serà el de Carlo Ancelotti, encara que ell no es dóna per al·ludit, com va demostrar ahir en la que pot haver sigut la seva penúltima roda de premsa. «La meva sensació és que seguiré. El club està avaluant, és normal, i crec que prendrà una decisió bona per a mi. Tinc la il·lusió de seguir perquè m'agrada aquest club, aquests jugadors i aquesta ciutat», va dir l'encara entrenador del Madrid, que va confirmar que no té notícies del club mentre no deixen de rondar els noms dels seus possibles relleus, des de Jürgen Klopp fins a Rafa Benítez, que és qui ara sembla ser el que està més ben col·locat.

Notícies relacionades

ELS MILLORS DEL MÓN / Ancelotti va deixar clar, això sí, que no acceptarà que la seva continuïtat estigui lligada a renunciar a algun dels seus col·laboradors. «He arribat aquí amb un staff del màxim nivell i segueixo pensant el mateix. Treballen amb mi des de fa molt temps i el que he aconseguit ha sigut amb aquest staff. Tinc el millor preparador físic del món i el millor preparador de porters del món», va assenyalar per acabar amb els rumors que pretenen forçar-lo a  prescindir de Giovanni Mauri i de William Vecchi.

«Aquest món és així. Cada any és el mateix. Estic sorprès que algú se'n sorprengui. Si segueixo estic content. Si no, em quedo amb dos anys fantàstics i després cadascú pel seu carrer, el club pel seu i jo pel meu», va dir el tècnic, aplaudit per alguns periodistes a l'anar-se'n. «Fins demà», va dir. Alguns van entendre «això demà» i van donar per fet que el comiat serà avui una realitat.