TENNIS

Swiatek es corona a Madrid després d’una final memorable

Swiatek  es corona a Madrid després d’una final memorable

el PERIÓDICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El torneig de Madrid va donar una segona oportunitat a Iga Swiatek i la jugadora polonesa la va aprofitar: en una repetició de la final de l’any passat, va canviar el sentit del resultat i es va imposar a la bielorussa Aryna Sabalenka per 7-5, 4-6 i 7-6 (7) en un partit memorable entre les dues millors jugadores del circuit.

Va ser per a totes dues el xoc més llarg de les seves dues setmanes a la Caja Mágica: tres hores i onze minuts suades punt a punt, amb una exigència física màxima. Van arribar amb forces fins al final i van decidir el desenllaç en el desempat del tercer set. Fins aleshores, res del que va semblar definitiu ho va ser. Swiatek va guanyar així el 20è títol de la seva carrera, als 22 anys, i el tercer d’aquest any, després dels de Doha i d’Indian Wells. La nova corona arriba quan compleix la setmana 101 al capdavant de la classificació mundial.

Dominadora de la terra

Notícies relacionades

La jugadora de Varsòvia ja pot esborrar l’única gran tasca que li quedava pendent en els tornejos de terra, ja que només Madrid faltava en una llista que ja incloïa dos trofeus a Roma, dos a Stuttgart i tres a Roland Garros.

Va guanyar Swiatek, però va poder passar el contrari. Les diferències entre totes dues van ser mínimes. Dues grans jugadores que van lluitar fins al límit i van merèixer compartir la glòria. Swiatek va plorar d’alegria com en les grans ocasions.